Μετά την μεγάλη επιτυχία του τελευταίου The Fashion Room Service- Spring Edition, που πραγματοποιήθηκε στο Hilton, το αγαπημένο fashion party του περιοδικού OZON “μεταφέρεται” στη Θεσσαλονίκη παρέα με τον OFFRADIO!

Τόπος συνάντησης την Τετάρτη 23 Μαΐου, το Colors Urban Hotel, Στην καρδιά του κέντρου της Θεσσαλονίκης, με παιχνιδιάρικη και μποέμ διάθεση, φαντασία και τόλμη γίνεται το ιδανικό σημείο φιλοξενίας του στυλ και της μόδας αυτό τον Μάιο στην Θεσσαλονίκη.

12 δωμάτια του ξενοδοχείου COLORS URBAN HOTEL, θα διαμορφωθούν ξεχωριστά από τον κάθε σχεδιαστή – fashion brand και από τις 16:00 έως τις 23:00 θα υποδεχθούν το κοινό του The Fashion Room Service- Thessaloniki Edition.

Τι θα δούμε όμως με ένα πέρασμα από τον 4ο και τον 5ο όροφο του ξενοδοχείου;

Δημοφιλή brands όπως Christina Malle Bags, Pikralida, Superlora, Ocean Darling & Laskarina, τα γυαλιά KOMONO, τα μαγιό MVM, τα κοσμήματα του OZON Boutique, τις εταιρείες Fila & Saucony Originals, την αλυσίδα καταστημάτων Prime Timers, το «μελωδικό» Music Room καθώς και το φωτογραφικό studio του Δημήτρη Ανδρίτσου. Όλοι, θα έχουν τις πόρτες τους ορθάνοιχτες «σερβίροντας» το πιο stylish room service της πόλης!

Η ABSOLUT VODKA, σταθερός υποστηρικτής από το πρώτο Fashion Room Service έως και σήμερα, θα προσφέρει στο κοινό μοναδικά Absolut long- drinks, όπως τα Absolut Sicilian Lemon Tonic, Absolut Pink Grapefruit Soda και Absolut Ginger Ale στο ξεχωριστό #epicmusiconly party με τη σφραγίδα του OFFRADIO. Το party θα πραγματοποιηθεί στο Garden Bar του ξενοδοχείου από τις 20:00 μέχρι και τις 24:00, υπό τις μουσικές επιλογές του ραδιοφωνικού παραγωγού του OFFRADIO και dj Νίκου Κομνηνού.

Το Fashion Room Service "μεταφέρεται" στη Θεσσαλονίκη

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη, ενώ παράλληλα στην εκδήλωση θα παρευρεθούν και εμπορικοί συνεργάτες από όλη την Ελλάδα, δημοσιογράφοι μόδας, στυλίστες, φωτογράφοι, καλλιτέχνες, beauty editors, social media influencers, αναγνώστες και fans του OΖΟΝ Raw και του OFFRADIO και φυσικά, όλο το fashion και art crowd της πόλης.

Δες το facebook event για περισσότερες πληροφορίες.