Αν έχεις εξαντλήσει μέχρι στιγμής όλη την ταινιοθήκη του Netflix, ίσως έχεις αναρωτηθεί: “Γιατί όλος αυτός ο χαμός με τα rom-coms;”. Ναι, συμφωνούμε ότι είναι ταινίες που δεν σου προσφέρουν και πολλά ούτε θεωρούνται σοφιστικέ αρκετά ώστε να τις βάλεις story στο Instagram. Είναι μάλλον μια ένοχη απόλαυση των καλοκαιρινών -και όχι μόνο- μεσημεριών. Εκείνες τις ώρες που δεν θες απαραίτητα να δεις κάτι. Θες κάτι απλά να παίζει, να το ψιλοπαρακολουθείς και να χαζεύεις το κινητό σου.

Το Falling Inn Love εξυπηρετεί έναν τέτοιο σκοπό

Και δεν θέλω να πω ότι αυτό είναι απαραίτητα κακό. Ίσα ίσα που χρειαζόμαστε ένα διάλειμμα από τις ταινίες που μας κάνουν να αισθανόμαστε πράκτορες του FBI και θέλουμε να λύσουμε το έγκλημα πριν τον πρωταγωνιστή. Οι ρομαντικές κομεντί είναι ένα είδος ταινιών με δικά του χαρακτηριστικά. Η περιφρόνηση μας -δυστυχώς- είναι ένα από αυτά.

Στο Falling Inn Love ακολοθούμε αυτό το χιλιοειπωμένο story: boy meets girl. Έτσι, η Christina Milian ως Gabriela Diaz συναντά στην μακρινή Νέα Ζηλανδία τον Adam Demos ως Jake Taylor. Η Gabriela μετά από απανωτές απογοητεύσεις με τη δουλειά και τη σχέση της στο Σαν Φρανσίσκο, κερδίζει ένα B&B στη Νέα Ζηλανδία. Είναι νέα, έχει όνειρα και όρεξη να ξαναρχίσει την ζωή της κάπου άλλου. Σου ακούγεται οικείο. Ναι, κάπου το έχεις ξαναδεί.

Εκεί θα συναντήσει τον Jake, ο οποίος θα τη βοηθήσει αρκετά με τα σχέδια της. Έτσι, θα αρχίσουν να περνάνε αρκετό χρόνο μαζί και το ένα θα φέρει το άλλο. Ξέρεις τα γνωστά. Το καλό είναι ότι το Falling Inn Love έχει γέλιο, έχει “απρόοπτα”, έχει και χημεία. Έχει και συμβουλές για σένα που σκέφτηκες κάποτε σαν πλάνο ζωής να ανοίξεις το δικό σου Bed and Breakfast. Ακόμα και να μην το είχες σκεφτεί δηλαδή, τώρα υπάρχουν πιθανότητες να γίνει το Plan B σου.

Μετά από όλα αυτά, μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι το Falling Inn Love κρατάει την υπόσχεση του. Σου φτιάχνει τη διάθεση, σε γεμίζει αισιοδοξία κι έστω για 1 ώρα και κάτι λεπτά σε κάνει να ονειρεύεσαι. Κι αν σκεφτούμε ότι οι ταινίες θεωρούνται ψυχαγωγία, τότε ναι. Η ταινία αυτή αξίζει το χρόνο σου. Έστω αυτόν πριν τον μεσημεριανό σου ύπνο.

Featured Image: bustle.com