Αν δεν σας αρέσει να ψωνίζετε μέσω διαδικτύου, ήρθε η ώρα να αλλάξετε γνώμη! Η ομάδα του Eyewish.gr σας βοηθάει να επιλέξετε τα καλλυντικά που σας ταιριάζουν, φροντίζει να τα παραλάβετε όποτε εσείς θέλετε και σε τιμές που δεν θα σοκάρουν το πορτοφόλι σας. Επειδή στο Internet μπορεί κανείς να χαθεί, στο Eyewish.gr μπορείτε να επικοινωνήσετε από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ και να λύσετε τις απορίες σας!

eyewish

Το Eyewish.gr αποτελεί διαδικτυακή συνέχεια ενός από τα πρώτα καταστήματα καλλυντικών στην Ελλάδα, μυροπωλεία όπως λέγονταν τότε (το κατάστημα Αφοί Δημ. Κοκορέμπα, που λειτούργησε στο κέντρο της Αθήνας για 70 χρόνια) και ξέρει καλά τι σημαίνει προσωπική εξυπηρέτηση.

Ξέρει επίσης πόσο σημαντική είναι η φροντίδα της επιδερμίδας μας και της εμφάνισής μας και, για τον λόγο αυτό, φροντίζει ώστε όλα τα προϊόντα που θα βρείτε στις σελίδες του να είναι άριστης ποιότητας, προσεκτικά επιλεγμένα, ελεγμένα και κυρίως, να έχουν πάντα την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής.

Μεταξύ των brands που θα βρείτε στο Εyewish.gr συγκαταλέγονται:

Mario Badescu, Real Techniques, Eco Tools, Monoi Tiki Tahiti, Rimmel London, Bellapierre, Human & Kind, Tangle Teezer, Models Own, Bio-Oil, Shiseido, Moxie, Schwarzkopf Professional, Clarins, Essie, Euthalia, καθώς και αρώματα γνωστών οίκων όπως Burberry, Estee Lauder, Lancome, Hugo Boss, DKNY, Marc Jacobs.

Βρείτε μας στο www.eyewish.gr.

Στο Facebook: https://www.facebook.com/eyewish.gr

Στο instagram: https://instagram.com/eyewish.gr/

Στο twitter: https: twitter.com/eyewish_gr

Στο YouTube: https: www.youtube.com/channel/

Αναζητήστε μας και στο Youtube! Στο κανάλι του Εyewish.gr στο Youtube θα βρείτε video που σας δίνουν ιδέες για μακιγιάζ, σας δείχνουν τις τηλεοπτικές προβολές όπου έχει προβληθεί το Eyewish.gr και σας δίνουν τη δυνατότητα να δείτε τα προϊόντα με μεγαλύτερη λεπτομέρεια και να μάθετε περισσότερα για αυτά, προτού τα αγοράσετε.

Σας περιμένουμε!

Η ομάδα του Eyewish.gr