Πώς να εφαρμόσεις το eye-primer σαν επαγγελματίας

Πώς να εφαρμόσεις το eye-primer σαν επαγγελματίας

Αν έχεις βρει το ιδανικό primer για τις ανάγκες σου, χρειάζεται να κατακτήσεις και την τέχνη του πώς να το εφαρμόζεις σωστά. Σαν επαγγελματίας.

Ο βασικός κανόνας του primer;

Πάντα να ξεκινάς με την ενυδατική σου. Προφανώς, το primer δεν την αντικαθιστά και η αλήθεια είναι πως η εφαρμογή του θα είναι σωστότερη αν έχει προηγηθεί η κρέμα σου. Περίμενε λίγα λεπτά μέχρι να απορροφηθεί η ενυδατική και ακολούθησε το εξής: Ξεκίνησε από το κέντρο του προσώπου σου, οδηγώντας τις κινήσεις σου προς τα έξω. Με αυτόν τον τρόπο θα είναι πιο ελαφριά η στρώση. Εφάρμοσε το με τα δάχτυλά σου ή με ένα ειδικό σφουγγαράκι και απόφυγε την περιοχή γύρω από τα μάτια. Μόλις το εφαρμόσεις, περίμενε λίγα λεπτά και συνέχισε με το foundation σου.

Μην ξεχάσεις τα μάτια

Τώρα που η επιδερμίδα σου είναι σαν να την έχεις περάσει από το Instagram φίλτρο, μπορείς να εξασφαλίσεις τη διάρκεια του makeup στα μάτια σου. Πώς; Με eye primer φυσικά. Έτσι θα αποφύγεις τα σπασίματα και τις γραμμές στο μακιγιάζ των ματιών σου. Αυτό το προϊόν εγγυάται πως η σκιά και το eyeliner σου θα εφαρμοστούν πιο εύκολα, ενώ θα κρατήσουν και περισσότερο. Χωρίς να χρειάζεται να τρέχεις στην τουαλέτα για να τα φρεσκάρεις.

Πώς να εφαρμόσεις το eye-primer σαν επαγγελματίας

makeup.com

Γιατί χρειάζεσαι eye-primer;

Το προϊόν αυτό ουσιαστικά δημιουργεί μια βάση στα βλέφαρά σου, απορροφά τη λιπαρότητα και ομαλοποιεί την επιδερμίδα ώστε το αποτέλεσμα του μακιγιάζ σου να είναι ομοιόμορφο. Χωρίς primer, το makeup θα σπάει και τα προϊόντα θα αρχίσουν να "τρέχουν" κατά τη διάρκεια της μέρας.

Πώς να εφαρμόσεις το eye-primer step by step:

ΒΗΜΑ 1: Αφού εφαρμόσεις την ενυδατική σου, βάλε μια μικρή ποσότητα eye-primer σε ένα φλατ πινέλο σκιάς ή στα δάχτυλά σου.

ΒΗΜΑ 2: Φρόντισε η στρώση που θα δημιουργήσεις να είναι λεπτή ώστε να απορροφηθεί γρήγορα από το δέρμα.

ΒΗΜΑ 3: Κάνε γρήγορες και απαλές κινήσεις για να εφαρμόσεις το προϊόν. Ξεκίνησε από το βλέφαρό σου και συνέχισε προς το ύψος των φρυδιών σου.

ΒΗΜΑ 4: Εφάρμοσε primer και στο κάτω βλέφαρο αν σκοπεύεις να χρησιμοποιήσεις eyeliner ή σκιά και εκεί. Θα χρειαστεί περίπου ένα λεπτό για να απορροφηθεί. Έπειτα μπορείς να συνεχίσεις με το μακιγιάζ σου.

featured image: Byrdie
0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.