Η αισθητική του σπιτιού μας είναι εξίσου σημαντική με αυτή της εμφάνισής μας. Πολλές φορές, εμείς οι ίδιες που ψάχνουμε για μέρες το κατάλληλο κόσμημα για να συμπληρώσουμε ένα outfit αφήνουμε το σπίτι μας άχρωμο και αδιάφορο. Ειδικά όσο κρυώνει ο καιρός και το cocooning στο σπίτι μοιάζει όλο και πιο ελκυστικό, είναι η στιγμή να φροντίσουμε το σπίτι μας. Παρακάτω σου δείχνουμε έξυπνους για να διακοσμήσεις τους γυμνούς τοίχους του σπιτιού σου και να αναβαθμίσεις το χώρο σου.

Juju hats

Είναι διακοσμητικά καπέλα φτιαγμένα από φτερά και μπορείς να τα βρείς σε διάφορα χρώματα και μεγέθη. Προσδίδουν υφή, στιλ και χρώμα και στο πιο αδιάφορο χώρο ενώ διατηρούν μια ντελικάτη εικόνα.

Έξυπνοι τρόποι για να διακοσμήσεις τον τοίχο σου

Καλάθια

Εάν αγαπάς το exotic style δοκίμασε να διακοσμήσεις έναν μεγάλο τοίχο, ιδανικά αυτόν του σαλονιού σου, με ξύλινα καλάθια σε διάφορα μεγέθη. Τα δερμάτινα υφάσματα σε καναπέδες και πολυθρόνες, όπως και οι γήινοι τόνοι θα δώσουν έξτρα πόντους στο safari decor.

baskets-wall

Ταπισερί

Η μόδα των ’60s επιστρέφει και στη διακόσμηση των σπιτιών μας. Τόλμησε να κρεμάσεις μία vintage ταπισερί στο τοίχο σου αφήνοντας ήσυχο τον υπόλοιπο χώρο.

Έξυπνοι τρόποι για να διακοσμήσεις τον τοίχο σου

Καπέλα

Να πώς μπορεί η fashion αισθητική σου να καθρεφτιστεί και στο χώρο σου! Βρες τα ωραιότερα καπέλα της συλλογής σου, επέλεξε τον τοίχο που θες να στολίσεις και κάνε ένα ακόμη statement, αυτή τη φορά στο σπίτι σου.

Έξυπνοι τρόποι για να διακοσμήσεις τον τοίχο σου

Paper roll holder

Ο πιο έξυπνος και πρακτικός τρόπος να διακοσμήσεις τον τοίχο της τραπεζαρίας ή της κουζίνας σου, είναι με ένα μεγάλο χάρτινο ρολό. Εκεί μπορείς να γράφεις τη συνταγή της ημέρας ή τα ψώνια του σούπερ μάρκετ, δίνοντας μία cozy και fun νότα.

Έξυπνοι τρόποι για να διακοσμήσεις τον τοίχο σου