Μετά την πανσέληνο του Σεπτεμβρίου την περασμένη εβδομάδα, η ενέργεια αρχίζει να επιβραδύνεται καθώς το φεγγάρι αρχίζει να χάνει το φως του. Η συνολική ατμόσφαιρα της εβδομάδας είναι ιδανική για να καθαρίσουμε ανεπιθύμητη ενέργεια και να ξεκαθαρίσουμε πράγματα από τη ζωή μας.

Οι θετικές αλλαγές είναι δυνατές αν επενδύσουμε σε αυτές, καθώς ο Ήλιος στην Παρθένο ετοιμάζεται να σχηματίσει τρίγωνο με τον Πλούτωνα, τον πλανήτη της μεταμόρφωσης, την Κυριακή.

Η ευεξία και η αυτοφροντίδα παίζουν ρόλο μεσοβδόμαδα, φέρνοντας την τέλεια στιγμή για να κάνεις κράτηση για ένα μασάζ, να περάσεις χρόνο στη φύση και ακόμη και να κάνεις καθαρισμό σώματος ή δέρματος. Η σύνδεση με το σώμα μας θα είναι το κλειδί αυτή την εβδομάδα.

Κριός

Ανάπνευσε. Αυτής την εβδομάδα βάλε τις σχέσεις σου στο επίκεντρο. Είναι σημαντικό να επικοινωνείς με φίλους και φλερτ με ευκολία και καλή διάθεση, καθώς ορισμένα πράγματα δεν θα είναι όπως φαίνονται. Η επικοινωνία θα είναι υπερβολική και θα υπάρχει σύγχυση. Πριν κουνήσεις το δάχτυλο ξανασκέψου το—και, αν μπορείς, καθυστερήσε μια σημαντική συζήτηση μέχρι την επόμενη εβδομάδα, όταν η ένταση θα έχει πέσει.

Ταύρος

Ηρέμησε. Η Σελήνη θα είναι στο ζώδιό σου την Τρίτη και την Τετάρτη, κάνοντάς σε να νιώθεις λίγο πιο ευαίσθητ@ από ότι συνήθως. Η ξεκούραση, η αυτοφροντίδα και η χαλάρωση είναι το αντίδοτο. Η συνάντηση Αφροδίτης-Άρη την Παρασκευή θα μπορούσε να φέρει ένα όχι ακριβώς ευχάριστο άτομο στον δρόμο σου. Μείνε ψύχραιμ@.

Δίδυμοι

Πρόσεχε τα λόγια σου. Με τον Άρη στο ζώδιό σου, νιώθεις έντονα συναισθήματα– αλλά η συνάντησή του με την Αφροδίτη την Παρασκευή θα μπορούσε να σε τυλίξει σε ένα σύννεφο σύγχυσης σχετικά με το τι (ή ποιον) κυνηγάς. Δεδομένου ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος, είναι καλύτερο να στρέψεις την εστίαση σου εσωτερικά για να σκεφτείς πραγματικά γιατί θέλεις αυτό το πράγμα (ή άτομο) εξαρχής.

Καρκίνος

Κράτα χαμηλό προφίλ. Η επικοινωνία είναι δύσκολη για όλους αυτή την εβδομάδα, αλλά είναι ιδιαίτερα δύσκολη για σένα. Η συνάντηση Ήλιου-Ποσειδώνα θα σε κάνει επιρρεπή σε σύγχυση και περίεργα συναισθήματα, οπότε μην πιστεύεις όλα όσα ακούς ή διαβάζεις. Μείνε ακίνητ@ και σταθερ@ και θα περάσει.

Λέων

Εσύ, Λέων, αυτή την εβδομάδα μπορεί να νιώθεις σαν να οδηγείς σε ένα ομιχλώδες δάσος. Οι αποφάσεις σχετικά με τα χρήματα ή μεγάλες αγορές θα πρέπει να καθυστερήσουν μέχρι την επόμενη εβδομάδα, εάν είναι δυνατόν. Στη θετική πλευρά των πραγμάτων διοχέτευσε τη δύναμή σου στην ενέργειά σου το Σαββατοκύριακο και όλα θα πάνε καλά.

Παρθένος

Αυτή είναι μια εβδομάδα παρατήρησης παρά δράσης. Η συνάντηση Αφροδίτης-Άρη μπορεί να σημαίνει δράματα στη δουλειά ή μεταξύ των συναδέλφων. Κρατήσε χαμηλό προφίλ και αν μπορείς, μην εμπλακείς. Η συνάντηση Ήλιου-Ποσειδώνα θα μπορούσε να θολώσει την κρίση σου, επομένως αυτή η εβδομάδα δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να πάρεις μεγάλες αποφάσεις που θα έχουν μακροπρόθεσμες συνέπειες. Ανάβαλε τυχόν σημαντικές συναντήσεις μέχρι την επόμενη εβδομάδα.

Ζυγός

Οι σχέσεις θέλουν δουλειά. Η συνάντηση Αφροδίτης-Άρη θα μπορούσε να απελευθερώσει κρυμμένες πληροφορίες που πυροδοτούν ενδιαφέρουσες συζητήσεις σχετικά με τις συνεργασίες και τα όρια. Το μυαλό σου θα πάει πίσω στο παρελθόν – αλλά μην διστάσεις να επεξεργαστείς καλύτερα τα συναισθήματα που θα εμφανιστούν. Αν και είναι δύσκολο, αυτή η εβδομάδα έχει να κάνει με το σπάσιμο των παλιών μοτίβων σχέσεων, ώστε να αρχίσεις να αγκαλιάζεις τα πιο υγιή μοτίβα και τις πιο ξεκάθαρες σχέσεις.

Σκορπιός

Η αγάπη και οι σχέσεις μπορεί να είναι δύσκολα θέματα αυτή την εβδομάδα. Ορισμένοι φίλοι θα δημιουργήσουν μικρά δράματα μαζί σου. Μην πιστεύεις τι λένε οι άνθρωποι. Αυτή την εβδομάδα επικρατεί σύγχυση και η πηγή σου μπορεί να μην έχει όλα τα στοιχεία. Περίμενε την επόμενη εβδομάδα προτού αντιμετωπίσετε την πραγματική διάσταση των πραγμάτων.

Τοξότης

Ισορρόπησε. Και μείνει αμέτοχ@ σε πολλά αυτή την εβδομάδα. Ίσως είναι μια καλή ευκαιρία να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, με την ησυχία και με την αυτοφροντίδα σου.

Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα μπορείς να βγεις κερδισμέν@ αν παίξεις σωστά τα χαρτιά σου. Πολλή από την ενέργεια αυτής της εβδομάδας ενεργοποιεί την επαγγελματική σου ζωή. Είναι καλύτερο να εστιάσεις σε έργα που είναι ήδη σε εξέλιξη αντί να ξεκινήσεις καινούργια. Εάν μπορείς, μην κάνεις σημαντικές κινήσεις ή μην λάβεις μεγάλες αποφάσεις.

Υδροχόος

Αυτή δεν είναι η εβδομάδα που θα βάλεις τα όρια. Φρόντισε μεν να είσαι ξεκάθαρ@ αλλά και συμπονετικ@ όταν επικοινωνείς, καθώς οι άνθρωποι γύρω μας ζορίζονται με τα δικά τους. Εσύ μπορείς να έχεις την απίστευτη ικανότητα να αποσπαστείς συναισθηματικά, αλλά οι άλλοι δεν μπορούν να κάνουν το ίδιο οπότε δείξε λίγη συμπόνια.

Ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα θα επαναφορτιστείς και θα καταλήξεις στις καλύτερες ιδέες σου. Έτσι, αν μπορείς, πάρε την Παρασκευή και ξεκουράσου. Η δουλειά και η ζωή θα είναι εκεί όταν επιστρέψεις.