Κριός

Βρείτε το πάθος που λαχταρά η ψυχή σας. Κάντε τα πράγματα που πάντα ονειρευόσασταν. Καιρός να ρισκάρετε. Σταματήστε να ανησυχείτε για το τι θα σκεφτούν οι άλλοι για τις ριζοσπαστικές ιδέες σας. Τα επίπεδα ενέργειας είναι υψηλά, χρησιμοποιήστε τα με σύνεση.

Ταύρος 

Ίσως συνδεθείτε με έναν παιδικό φίλο. Ή να πιάσετε τον εαυτό σας να αναπολεί τις παλιές καλές μέρες. Οι οικογενειακοί δεσμοί γίνονται ισχυρότεροι καθώς εκτιμάτε ο ένας τη διαφορετικότητα του άλλου με σεβασμό και καλοσύνη. Προσέξτε τις άσκοπες δαπάνες για πράγματα που δεν χρειάζεστε.

Δίδυμοι

Μια καλή εβδομάδα για αναδιοργάνωση και αναδιάρθρωση. Και αν υπάρχουν εκκρεμότητες, να τις κάνετε. Μην παρασύρεστε από τη δουλειά ώστε να ξεχάσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μια καλή εβδομάδα για να ασχοληθείτε με τους μακροπρόθεσμους στόχους σας και να βάλετε πλώρη προς αυτή την κατεύθυνση.

Καρκίνος

Κάντε ένα διάλειμμα. Δεν είναι τώρα η ώρα να βιαστείτε να πάρετε μια απόφαση ή να δώσετε μια απάντηση. Κάντε μια παύση, ηρεμήστε το μυαλό σας, ώστε να είστε απολύτως σίγουροι πριν μιλήσετε. Οι καθυστερήσεις στο χώρο εργασίας μπορεί να είναι απογοητευτικές, αλλά  αυτό συμβαίνει για κάποιο λόγο.

Λέων 

Εάν δεν εκφράσετε τις ανησυχίες σας ή ζητήσετε αυτό που πραγματικά σας αξίζει, κάποιος άλλος θα το κάνει. Να είστε ξεκάθαροι. Κάποιος δικός σας άνθρωπος μπορεί να χρειάζεται περισσότερα από έναν ώμο να κλάψει, σκεφτείτε πώς μπορείτε να τον βοηθήσετε. Μια ευχάριστη έκπληξη μπορεί να έρθει όσον αφορά έναν παλιό φίλο. Κάποιος που νομίζατε ότι ήταν χαμένος, σας εκπλήσσει με την επιστροφή του. Να προσέχετε πόσο τρώτε και πίνετε.

Παρθένος 

Ακούστε τα ένστικτά σας. Τα γεγονότα μπορεί να μιλούν από μόνα τους, αλλά αν νιώθετε κάτι άλλο, ακολουθήστε αυτή τη φωνή μέσα σας. Κάποιος μπορεί να μην είναι ειλικρινής μαζί σας στη δουλειά ή μια φίλη μπορεί να μην είναι αυτό που χρειάζεστε. Μιλήστε ανοιχτά αντί να σιωπήσετε για χάρη της ηρεμίας. Μερικές φορές χρειάζεται να ταρακουνήσετε τα πράγματα. Τα οικονομικά ζητήματα επιλύονται και οι παλιές οφειλές θα επιστραφούν, νωρίτερα από ότι περιμένατε.

Ζυγός

Ενώ νοιάζεστε για τους άλλους, μην ξεχνάτε τις ανάγκες σας. Χαρίστε σας μια εβδομάδα αυτοφροντίδας, βάζοντας όρια στους άλλους. Αν αναζητάτε εργασία μπορεί να χρειαστεί να αναβαθμίσετε τις δεξιότητές σας. Τα κέρδη αυξάνονται και το ηθικό σας επίσης.

Σκορπιός

Η ανησυχία σας για το τι πρόκειται να συμβεί δεν πρόκειται να δώσει λύσεις. Πρέπει να αφεθείτε και να εμπιστευτείτε τους άλλους λίγο περισσότερο. Οι οικογενειακές υποθέσεις φέρνουν ευτυχία όταν αποδεχόμαστε τις διαθέσεις κάποιου ως μέρος της ενηλικίωσης και σταματάμε να παίρνουμε τα πράγματα προσωπικά. Ένα θέμα υγείας θα μπορούσε να αναζωπυρωθεί ξανά εάν δεν προσέχετε τη διατροφή σας.

Τοξότης 

Η αλλαγή είναι συνεχής και τώρα είναι η ώρα να προσαρμοστούμε και να το αποδεχθούμε. Μια νέα νοοτροπία, στάση ή ακόμη και στρατηγική θα πρέπει να σας οδηγήσει σε μια φάση όπου τα πράγματα αλλάζουν γρήγορα. Να έχετε θάρρος και πίστη. Η ζωή μπορεί να σας ωθεί σε μια νέα κατεύθυνση. Οι νέες φιλίες που γίνονται σε αυτή τη φάση έχουν τη δυνατότητα να γίνουν μακροχρόνιες σχέσεις.

Αιγόκερως 

Η αλήθεια έχει πάντα τον τρόπο να φανερώνεται. Και αυτή η εβδομάδα μπορεί να σας βρει να εξετάζετε μερικές αλήθειες για τον εαυτό σας, τη δουλειά σας ή τα άτομα με τα οποία αλληλεπιδράτε. Κάποιες από αυτές μπορεί να είναι αναμενόμενες, άλλα όχι και τόσο ευχάριστες. Πάρτε μια βαθιά ανάσα και κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές.

Υδροχόος

Κουρασμένοι, μη συγκεντρωμένοι και αποσπασμένοι τον τελευταίο καιρό; Ήρθε η ώρα να απομακρυνθείτε από τις απαιτήσεις των άλλων και να εστιάσετε αποκλειστικά στις ανάγκες σας. Τώρα δεν είναι η ώρα να ακούσετε κανέναν άλλον εκτός από τον εαυτό σας.

Τα θέματα αγάπης μπορεί να αισθάνονται απογοητευτικά καθώς το άλλο άτομο δίνει ανάμεικτα σήματα. Θέματα υγείας μπορεί να απαιτούν προσοχή, προσέξτε για ασθένειες που σχετίζονται με το άγχος.

Ιχθείς 

Ανοίξτε το μυαλό σας στην υποστήριξη και την ενθάρρυνση που έχετε γύρω σας αυτή τη στιγμή. Τα αγαπημένα σας πρόσωπα θέλουν να σας βλέπουν να διαπρέπετε και να ξέρουν ότι είστε κοντά στους στόχους σας. Ώρα να σταματήσετε να θεωρείτε δεδομένους την οικογένεια και τους φίλους σας και να αναγνωρίζετε την αγάπη τους. Προσέξτε για ξαφνικά έξοδα στο εσωτερικό ή μια ανανέωση/αναβάθμιση που υπερβαίνει τον προϋπολογισμό σας.