Χρειάστηκαν περισσότερα από δύο χρόνια για να καταφέρουμε επιτέλους να δούμε τη συνέχεια του Euphoria. O πρώτος κύκλος της σειράς κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2019 κι έκτοτε, δύο επεισόδια-γέφυρες προσπάθησαν να καλύψουν το κενό μέχρι τη δεύτερη σεζόν. Ωστόσο, πλέον το trailer της είναι εδώ κι είναι πολύ πιο έντονο απ’όσο θα μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Στο τελευταίο special επεισόδιο του Euphoria η σχέση ανάμεσα σε Rue και Jules ήταν ιδιαίτερα τεταμένη

Και οι δύο προσπαθούσαν ακόμη να επεξεργασθούν τα γεγονότα της προηγούμενης σεζόν. Ωστόσο, φάνηκε πως αυτή τους η προσπάθεια δεν τις οδήγησε σε κάποιο ουσιαστικό σημείο. Τώρα, χωρίς να ξέρουμε κάτι συγκεκριμένο για τη δεύτερη σεζόν, το trailer είναι ιδιαίτερα ενδεικτικό του τι να περιμένουμε. Παρακολουθούμε αυτοκίνητα να τρέχουν, όπλα σε χέρια αγνώστων, τις γνωστές μας ηρωίδες να χορεύουν σαν να μην υπάρχει αύριο, τις σειρήνες τις αστυνομίες και κάτι που μοιάζει με απαγωγή.

Για άλλη μία φορά οι ήρωες και οι ηρωίδες του Euphoria θα μπλέξουν άσχημα. Εμείς θα κουραστούμε ποτέ να βλέπουμε εφήβους να κάνουν τόσο φριχτά πράγματα; Αν κρίνουμε από τον ενθουσιασμό μας για τη νέα σεζόν του Euphoria, μάλλον όχι.

Το trailer ξεκινά και η Rue χορεύει με το Call Me Irresponsible του Frank Sinatra

Στο μεταξύ βλέπουμε όλα τα παλιά, γνώριμα πρόσωπα, αλλά και μερικά νέα. Ευτυχώς, δεν υπάρχουν πληροφορίες για την απουσία κάποιου χαρακτήρα από την πρώτη σεζόν. Όλοι επέστρεψαν στις θέσεις τους έτοιμοι να ξαναπιάσουν την ιστορία από εκεί που την είχαν αφήσει.

Όσο για την Rue, μετά το τελευταίο επεισόδιο, όλοι πλέον είχαν καταλάβει ότι η εξάρτηση της δεν θα έχει καλό αποτέλεσμα. Αυτό επιβεβαιώνεται και από το σημερινό trailer, όπου για άλλη μία φορά έχει πάρει κάτι κι αυτή τη φορά το καταλαβαίνει και η αδερφή της. Μένει να δούμε πως θα αξιοποιήσει η Maddy το DVD που έχει ήδη κλέψει ή αν η Cassie και ο McKay θα τα ξαναβρούν.

Όλα αυτά θα βρουν τις απαντήσεις τους στις 9 Ιανουαρίου, με την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν του Euphoria.