Ξεκινώντας μία σχέση, ο έρωτας και το πάθος είναι τα δύο στοιχεία που κυριαρχούν. Όσο περνάει, όμως, ο καιρός και η σχέση σου μπαίνει στο club των «μακροχρόνιων», τότε είναι που αρχίζουν και τα δύσκολα.

Σίγουρα, ο έρωτας έχει μετατραπεί σε αγάπη και το πάθος σε ανάγκη για συντροφικότητα και τρυφερότητα αλλά έχεις καταλάβει και εσύ η ίδια πως κάτι σαν να έχει αρχίσει να σε κουράζει ή έχεις συνειδητοποιήσει πως τα περισσότερα πράγματα μέσα στη σχέση σου αποτελούν μία συνήθεια και συμπληρώνουν την καθημερινή σου ρουτίνα.

Πριν απογοητευτείς και πάρεις απόφαση ότι πρέπει να χωρίσεις, δες αυτούς τους 4 επιτυχημένους τρόπους που θα επαναφέρουν τον ενθουσιασμό και το πάθος στη σχέση σου!

1. Μην σταματάς να βγαίνεις «ραντεβού» με τον σύντροφο σου

Όταν εσύ και ο σύντροφος σου βιώνετε καθημερινά το άγχος και την πίεση της καθημερινότητας σε σχέση με τα χρήματα, τη δουλειά ή τις υποχρεώσεις, το χειρότερο πράγμα που μπορείς να κάνεις στη σχέση σου είναι να την παραμελήσεις. Προσπάθησε να βάλεις ως προτεραιότητα το να βγαίνετε ένα ή δύο «ραντεβού» μέσα στην εβδομάδα, υπενθυμίζοντας ο ένας στον άλλον πως ο έρωτας σας είναι ζωντανός και ανεπηρέαστος από κάθε κακή φάση που μπορεί περνάτε.

Photo: hipwee.com
Photo: hipwee.com

2. Γίνε πιο διαχυτική μαζί του

Το να αγγίζεις το σύντροφο σου είναι πολύ σημαντικό για τη σχέση σου. Αιφνιδίασε το σύντροφο σου και άρχισε να τον αγγίζεις σε στιγμές που δεν το περιμένει, όπως όταν χαλαρώνει στον καναπέ ή εργάζεται στο laptop. Οι κινήσεις αυτές δε σημαίνει πως είναι απαραίτητο να οδηγήσουν σε σεξ. Επίλεξε να σαγηνεύσεις το μυαλό και όχι το σώμα του.

Διάβασε επίσης: Οι στιγμές που ο άλλος έχει νεύρα.

3. Εκμεταλλεύσου τον τρόπο που επικοινωνείτε

Όλα τα ζευγάρια έχουν ένα μοναδικό – προσωπικό κώδικα επικοινωνίας, εκμεταλλεύσου τον δικό σας, λοιπόν! Χρησιμοποίησε τις λέξεις και τις φράσεις που μόνο εσείς καταλαβαίνετε, άφησε του ερωτικά σημειώματα όταν φεύγεις από το σπίτι ή στείλε του αντίστοιχα μηνύματα σε μέσα στη μέρα.

Photo: breakcertificate.gq
Photo: breakcertificate.gq

4. Δημιουργήστε μαζί νέες εμπειρίες

Οι βιωματικές εμπειρίες και οι αναμνήσεις είναι αυτές που ενώνουν ένα ζευγάρι. Με αυτή τη λογική, επιχείρησε να κάνετε πράγματα που έως τώρα δεν έχετε τολμήσει ποτέ. Βρες τι θα τον εξέπληττε και φυσικά τι είναι αυτό που θέλει τόσο πολύ να κάνει όσο καιρό είστε μαζί και δεν το έχει τολμήσει ακόμη. Δημιουργώντας νέα και μοναδικά βιώματα θα δεις πως θα νιώσετε και πάλι όπως τις πρώτες μέρες του έρωτα σας που ο ένας ανακάλυπτε σιγά σιγά τις επιθυμίες του άλλου.

Δες επίσης: Είναι ο σύντροφος σου ταυτόχρονα ο καλύτερος σου φίλος;

featured image: vice.com