Συνήθως δίνουμε λίγο χρόνο στον εαυτό μας να ανασυγκροτηθεί τα πρωινά. Θέλουμε να φάμε με ησυχία το πρωινό μας γεύμα, να σκεφτούμε τι θα κάνουμε μέσα στην ημέρα, και να ετοιμαστούμε για την έξοδό μας με ηρεμία και χωρίς άγχος. Για τις περισσότερες από εμάς τα μαλλιά μας είναι ένα αρκετά σημαντικό κομμάτι του εαυτού μας, και νιώθουμε άνεση και αυτοπεποίθηση όταν ξέρουμε πως είναι περιποιημένα. Όσες έχουν ίσια μαλλιά έχουν ίσως αναρωτηθεί με ποιους τρόπους θα ανανεώσουν τα μαλλιά τους  χωρίς να πάνε κομμωτήριο για χτένισμα, ή να χρησιμοποιήσουν ψαλίδι.

Τα παρακάτω tips είναι μικρές κινήσεις προετοιμασίας που μπορείς να ακολουθήσεις από το προηγούμενο βράδυ, και να ξυπνήσεις έχοντας έτοιμο χτένισμα! Δες πώς. 

Μεσαίου μήκους μαλλιά

Χώρισε τα μαλλιά σου στη μέση, και κάθε τμήμα σε άλλα δύο μέρη. Πάρε μια (καθαρή ε) κάλτσα σου και τύλιξέ τη με φορά προς το κεφάλι σου. Κάνε το ίδιο για κάθε μέρος (σύνολο 4) και στερέωσε τις κάλτσες με μικρά τσιμπιδάκια. Ξύπνα το επόμενο πρωί με χαλαρές μπούκλες, βάλε λίγο προϊόν για όγκο και έχεις ένα έτοιμο, ανάλαφρο χτένισμα που θα κρατήσει όλη την ημέρα.

deborahpraha.com

Κοντά μαλλιά

Χώρισέ τα σε 4 μέρη και δημιούργησε μικρά buns με κάθε τμήμα. Στερέωσε με λαστιχάκι και άσε τα έτσι όλο το βράδυ. Θα δημιουργήσεις έτσι ανάλαφρους κυματισμούς που θα δώσουν χάρη σε ίσια και κοντά μαλλιά, χωρίς να χρησιμοποιήσεις ψαλίδια ή άλλα εργαλεία θερμότητας.

pophaircuts.com

Μακριά μαλλιά

Κάνε έναν ψηλό κότσο με βάση το κέντρο του κεφαλιού πάνω από τα αυτιά σου. Με ένα ντόνατ ή μια κάλτσα, πέρασε τον κότσο μέσα από το στρογγυλό σημείο και στερέωσε με ένα τσιμπιδάκι. Χώρισε την κοτσίδα σε δύο ίσα μέρη, και άρχισε να περνάς κάθε μέρος από το στρογγυλό σημείο του ντόνατ, τυλίγοντάς το σαν στεφανάκι. Όταν τελειώσεις την διαδικασία, στερέωσε με τσιμπιδάκια και βάλε ελάχιστη λακ. Τα μακριά σου μαλλιά θα έχουν αποκτήσει απαλούς κυμματισμούς που θα διαρκέσουν. Για εντονότερες μπούκλες δοκίμασε να τυλίξεις πιο δυνατά τα μαλλιά σου γύρω από το ντόνατ.

flashmode.tn