Η Erdem είναι ένα από τα πιο πολυπόθητα και αγαπημένα brands στο πρόγραμμα της εβδομάδας μόδας του Λονδίνου. Γνωστή για τα ντελικάτα floral patterns της, τις βικτωριανές γραμμές σε μανίκια και γιακάδες και την εξαιρετικές δαντέλες που χρησιμοποιεί, είναι ένα brand το οποίο δύσκολα βρίσκει κανείς σε street style εμφανίσεις… μέχρι τώρα!

Με την άκρως αναμενόμενη άφιξη της συνεργασίας Erdem x H&M στις 2 Νοεμβρίου, μπορούμε λοιπόν κι εμείς, τα απλά κορίτσια, να αποκτήσουμε πρόσβαση στα statement  floral φορέματα της Erdem. Με έμπνευση από την αγγλική εξοχή και με στυλ που θυμίζει το ύφος των μουσικών βίντεο των ‘90s, η ρομαντική συλλογή αποτελεί το must-buy των οπαδών Καναδού ομώνυμου σχεδιαστή.

erdem-3 erdem-1

To lookbook της πολυσυζητημένης συνεργασίας είναι πλέον γεγονός και εμείς δεν έχουμε παρά να σας το παρουσιάσουμε.  Αμάνικα πλεκτά φορέματα σε σκούρες αποχρώσεις, ένα πολύχρωμο jacquard φόρεμα με ανοίγματα στη μέση και παλτό, βραδινά φορέματα γεμάτα πούλιες και  φουσκωτές φούστες με prints, συνιστούν ένα ‘μίγμα’ εμπνευσμένο από προηγούμενες συλλογές σε μια σύγχρονη εκδοχή.

c%2fgalleries%2f59df4a68ab83bec573c9dfec%2ferdem-hm6