Τι σου έρχεται στο μυαλό όταν σκέφτεσαι την πιο ένοχη ευχαρίστησή σου; Είναι μερικές ώρες στο TikTok με ένα μπολ πατατάκια ή η παραγγελία του καθημερινού latte βανίλιας με δύο κουταλιές ζάχαρη;

Όποια κι αν είναι η ευχαριστήσή σου, πιθανότατα σχετίζεται με την αστρολογία. Κάθε ζώδιο έχει μια ένοχη ευχαρίστηση για την οποία είναι γνωστό. Εάν η ένοχη ευχαρίστησή σου δεν είναι κάτι που σε βλάπτει (ή οποιονδήποτε άλλον), δεν υπάρχει πραγματικά λόγος να την εγκαταλείψεις.

Οι ένοχες απολαύσεις κάνουν τη ζωή ενδιαφέρουσα και μπορούν να προσθέσουν μια σπίθα στην καθημερινότητά μας. Αν και αυτά τα χαρακτηριστικά μπορεί να είναι ενοχλητικά για κάποιους, είναι συνήθως αρκετά ακίνδυνα, γι’ αυτό και εσύ κάνε τα δικά σου.

Είτε είσαι Λέων που περιμένει τα likes στις selfies του, είτε Υδροχόος που του αρέσει να είναι αντιδραστικός, παρακάτω, θα βρεις την ένοχη ευχαρίστηση για το ζώδιό σου.

Κριός: Αναζητά μία συζήτηση που θα ανάψει τα αίματα

Είσαι απίστευτα παθιασμένος με τα πράγματα στα οποία πιστεύεις (και, μερικές φορές, ακόμη και με αυτά που δεν σε ενδιαφέρουν πολύ). Δεν υπάρχει τίποτα κακό με το να συμμετέχεις σε έντονες συζητήσεις που και που, αρκεί ο απέναντι σου να μην παίρνει τα πράγματα πολύ στα σοβαρά.

Ταύρος: Τρώει επιδόρπιο μετά από κάθε γεύμα

Θέλει να ζήσει στο έπακρο αυτό που έχει να προσφέρει η ζωή, οπότε, ναι, θέλει να βλέπει το μενού των γλυκών κάθε φορά που βγαίνει έξω για φαγητό.

Δίδυμοι: Αναζητά κουτσομπολιά

Οι φήμες είναι αληθινές. Αγαπάει μια καλή ιστορία, ακόμα κι αν τα *γεγονότα* δεν είναι 100% ακριβή. Είναι περίεργος, επομένως ζεις για νέες πληροφορίες. Όταν οι κολλητοί του στέλνουν ένα μήνυμα που ξεκινά με: «Δεν θα πιστεύεις τι συνέβη χθες το βράδυ», στην πραγματικότητα πνίγεται μέσα στην αδρεναλίνη του. Όσο οι φίλοι μπορούν να εμπιστεύονται ότι θα κρατήσει ττο μυστικό, τι κακό έχει ένα μικρό κουτσομπολιό;

Καρκίνος: Ξαναβλέπει την αγαπημένη του σειρά

Αγαπάτε οτιδήποτε νοσταλγικό, ειδικά όταν πρόκειται για τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες. Δεν έχει σημασία πόσες φορές έχεις δει τα Φιλαράκια, θα είναι πάντα οι πρώτες σου επιλογή, τα βράδια που θέλεις να μείνεις στο σπίτι. Μοιάζει σαν να πρέπει να βγεις από το comfort zone σου όταν πρόκειται για κάτι καινούργιο, αλλά έτσι κι αλλιώς αισθάνεσαι ότι δεν χάνεις και τίποτα. Οι ίδιες τρεις σειρές και οι ταινίες κάνουν μία χαρά τη δουλειά τους. 

Λέων: Ανεβάζει άλλη μία selfie

Eίσαι μεγάλος θαυμαστής του εαυτού σου. Ως ζώδιο με (αναμφισβήτητα) τα καλύτερα μαλλιά του ζωδιακού κύκλου, σου αρέσει να τα δείχνεις – όσο μεγαλύτερο είναι το κοινό, τόσο το καλύτερο. Έχεις αυτοπεποίθηση η οποία φτάνει και για τα υπόλοιπα ζώδια κι ΟΚ, μπορείς να τη μοιραστείς αρκεί να βγεις εσύ πιο λαμπερός απ’ όλο αυτό.

Παρθένος: Διορθώνει τα λάθη των άλλων

Είστε προσανατολισμένοι στη λεπτομέρεια και αναλυτικοί, πράγμα που σημαίνει ότι είστε καλοί στην επικοινωνία – και το πιο σημαντικό, πώς επικοινωνούν οι άλλοι μαζί σας. Η επεξεργασία τυπογραφικών λαθών και η διόρθωση της γραμματικής κάποιου δεν είναι κάτι καινούργιο. Μπορεί να μην είστε συγκρουσιακοί, αλλά είστε καλοί στο να εντοπίζετε τα λάθη.

Ζυγός: Μένει πιστός και μονογαμικός

Ένα ζώδιο του αέρα που κυβερνάται από την Αφροδίτη, βλέπει τις σχέσεις σαν κάτι πολύ μεγάλο. Δεν είναι ότι έχει πρόβλημα να είναι μόνος, απλά θέλει πολύ τη σύνδεση, κάτι που μπορεί συχνά να τον οδηγήσει να ξοδεύει περισσότερο χρόνο σε μια ρομαντική σχέση παρά μόνος του.

Σκορπιός: Παρακολουθεί το crush του στο Instagram

Ως σταθερό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, θέλετε να είστε ενήμεροι — αλλά δεν θέλετε πάντα να ξέρουν οι άλλοι ότι γνωρίζετε. Ως αποτέλεσμα, μπορεί να χαζεύετε τα stories ενός/μίας πρώην ή κάποιου που σας ενδιαφέρει. Πιθανότατα εκείνοι νιώθουν ότι δεν θυμάσαι, ούτε ξέρεις ότι υπάρχουν, αλλά σίγουρα έχεις τον τρόπο σου να κρατά τη φλόγα στο μυαλό σου.

Τοξότης: Κάνει κήρυγμα τα πιστεύω σας

Είστε πάντα πρόθυμοι να διαφωτίσετε τους ανθρώπους γύρω σας, ανεξάρτητα από το πόσο βάναυσα ειλικρινής μπορεί να πρέπει να γίνεται. Αυτό θα μπορούσε να σας οδηγήσει στο να ξεφύγετε λίγο, αλλά οι προθέσεις σας είναι πάντα καλές. Η άφθονη γνώση είναι ευλογία και κατάρα, αλλά εσύ προτιμάς να γνωρίζεις παρά να είσαι αδαής.

Αιγόκερως: Δίνει στους φίλους υπερβολική αγάπη

Είσαι ένας από τους καλύτερους ανθρώπους στους οποίους μπορείς κανείς να πάει για συμβουλές. Ως ζώδιο της γης που το κυβερνά ο Κρόνος, ασχολείσαι με την αυτοπειθαρχία και έχεις την τάση να κρατάς τους φίλους στα ίδια μοτίβα. Δεν έχεις κανένα πρόβλημα να δώσεις στους ανθρώπους έναν check reality όταν χρειάζεται, ανεξάρτητα από την πιθανή ανατροπή. Εξάλλου, πάντα, στο τέλος σε ευχαριστούν.

Υδροχόος: Εκφράζει τις αντιδημοφιλείς τους απόψεις

Το να είσαι ο περίεργος για σένα συνηθισμένο. Στην πραγματικότητα το απολαμβάνεις κρυφά. Ως το αντισυμβατικό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, μπορεί να αντιπαθείς τις δημοφιλείς τάσεις απλώς και μόνο επειδή είναι δημοφιλείς και κάπως έτσι όλοι να σε θυμούνται για τις αντιδημοφιλείς απόψεις σου. Νιώθεις πολύ καλύτερα να τιμάς την αυθεντικότητά σου παρά να πηγαίνεις μαζί με το πλήθος.

Ιχθείς: Πηγαίνει με τη ροή

Είναι γνωστό ότι είστε απίστευτα προσαρμόσιμοι, χάρη στην ευμετάβλητη φύση σας. Σας αρέσει να είστε χαλαροί και πρόθυμοι να αλλάξετε κατεύθυνση μέσα σε μια στιγμή. Οι άνθρωποι μπορεί να μην καταλαβαίνουν πάντα τις επιλογές σας, αλλά ποιος δεν αγαπά λίγο μυστήριο; Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να αφήνεις τους ανθρώπους να μαντεύουν.