Το Superwatergel Clarifying Triple-Acid Oil-Free Moisturizer της GLAMGLOW είναι η απάντηση.

Στο ενυδατικό gel θα βρεις microdroplets υαλουρονικού οξέος και γλυκερίνης για άμεση 24ωρη ενυδάτωση που βοηθά στην ενδυνάμωση της ασπίδας προστασίας της επιδερμίδας, καθώς και στη λείανση των πόρων. Ένα μείγμα από τρία αγαπημένα οξέα,  σαλικιλικό, γλυκολικό και πυροσταφυλικό οξύ, μία μικρή αλλά αποτελεσματική δόση AHA & BHA.

Οι μικρότερες καθημερινές δόσεις από υψηλότερες συγκεντρώσεις AHA & BHA αποτελούν έναν μοναδικό τρόπο απολέπισης της επιδερμίδας χωρίς να της προκαλούν ερεθισμούς, καθώς η επιδερμίδα προσαρμόζεται καλύτερα. Για να καταλάβεις καλύτερα το πυρουβικό οξύ έχει αντιμικροβιακές, κερατολυτικές ιδιότητες, διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστικών ινών. Το γλυκολικό οξύ απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και αποκαλύπτει το ανανεωμένο δέρμα. Με αυτόν τον τρόπο, μπορεί να επιταχύνει τεχνητά τον κύκλο ζωής των κυττάρων και να φέρει πιο φρέσκα, νεότερα κύτταρα στην επιφάνεια της επιδερμίδας δίνοντας άμεση λάμψη. Επίσης ενεργοποιεί την παραγωγή του κολλαγόνου, διατηρεί τους πόρους καθαρούς, αυξάνει το ρυθμό της κυτταρικής ανανέωσης, βελτιώνει τον τόνο και τη λάμψη του δέρματος. Τέλος, το πιο γνωστό σαλικυλικό οξύ είναι αντιφλεγμονώδες και κερατολυτικό, που σημαίνει ότι βοηθά στην απολέπιση των νεκρών κυττάρων του δέρματος. Διεισδύει στους πόρους για να χαλαρώσει τα φραγμένα θυλάκια, διασπώντας τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και μαλακώνοντάς τα.

Πώς να το χρησιμοποιήσεις;

Εφάρμοσε σε καθαρή επιδερμίδα σε όλο το πρόσωπο και στην περιοχή του λαιμού, πρωί και βράδυ. Απόφυγε την περιοχή των ματιών.

Θα το βρεις το σε επιλεγμένα φαρμακεία, online φαρμακεία και καταστήματα καλλυντικών.