Όταν διαλέγεις τα προϊόντα περιποίησης σου, το κάνεις σκεπτόμενη το σκοπό που θα εξυπηρετήσουν, όπως η ενυδάτωση ή η καταπολέμηση ακμής. Μπορεί να μην γνωρίζεις όμως, ότι τα προϊόντα αυτά πετυχαίνουν τον σκοπό τους λόγω των ενεργών συστατικών που περιέχουν.

Με άλλα λόγια, τα ενεργά συστατικά είναι εκείνα που επιτρέπουν στο προϊόν να κάνει αυτό που λέει στη συσκευασία. Και να αφήσει εσένα και το δέρμα σου πλήρως ικανοποιημένους!

Ένα συστατικό θεωρείται «ενεργό» εάν η αποτελεσματικότητά του για μια συγκεκριμένη δερματική πάθηση είναι επιστημονικά αποδεδειγμένη. Με άλλα λόγια, εάν έρευνες δείχνουν ότι το συγκεκριμένο συστατικό βοηθάει στην καταπολέμηση της ακμής ή των ρυτίδων. Παράλληλα, ένα ενεργό συστατικό δεν είναι απαραίτητα χημικά παρασκευασμένο. Μάλιστα, υπάρχει πληθώρα φυσικών ενεργών συστατικών που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή προϊόντων περιποίησης.

Μια εταιρεία που χρησιμοποιεί φυσικά ενεργά συστατικά στα προϊόντα της είναι η κέᾰρ®

 Παραμένοντας πιστοί στις αρχαίες ελληνικές καλλυντικές φόρμουλες, επιλέγουν φυσικά ενεργά συστατικά από αγροκτήματα στην Ελλάδα. Το βασικό ενεργό συστατικό που χρησιμοποιείται στα προϊόντα κέᾰρ® είναι το κερί μέλισσας.

Λειτουργεί ως βάση στα προϊόντα επειδή παρέχει πλούσια υγρασία στο δέρμα χωρίς να φράζει τους πόρους. Το φυσικό κερί μέλισσας συνδυάζεται με το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο από την Πελοπόννησο που προσδίδει τις ενυδατικές και αντιοξειδωτικές του ιδιότητες στα προϊόντα.

Πέρα από αυτά τα δύο κυρίαρχα ενεργά συστατικά, στα προϊόντα κέᾰρ® χρησιμοποιείται και ένα μίγμα ισχυρών βοτάνων για να πετύχουν τη στοχευμένη δράση του κάθε προϊόντος. Συγκεκριμένα, η εταιρεία χρησιμοποιεί κάποια από τα πιο αγαπημένα skincare καλλυντικά όπως ο ενεργός άνθρακας, η αλόη και η άρνικα. Για παράδειγμα, η άρνικα φημίζεται για τις αντιφλεγμονώδεις και αναζωογονητικές της ιδιότητες ενώ είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για τα κουρασμένα πόδια.

Τα προϊόντα κέᾰρ® περιέχουν ένα συνδυασμό αιθέριων ελαίων από ελληνικά φυτά, βότανα και φρούτα

Ένα από αυτά είναι το αιθέριο έλαιο κόκκινου σταφυλιού που έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες, είναι πλούσιο σε βιταμίνες και καταπολεμά τις ρυτίδες και λεπτές γραμμές. Τέλος, συνδυάζουν τα παραπάνω με φυσικά εκχυλίσματα βοτάνων όπως το χαμομήλι, η καλέντουλα, και το φασκόμηλο.

Για παράδειγμα, η καλέντουλα χρησιμοποιείται για τις αντιοξειδωτικές και ενυδατικές της ιδιότητες συμβάλλοντας σε μια λεία επιδερμίδα χωρίς ατέλειες.

Λόγω της αλληλεπίδρασης των παραπάνω ενεργών συστατικών και των ιδιαίτερων συνδυασμών τους, τα προϊόντα κέᾰρ® παρέχουν στοχευμένη περιποίηση χωρίς να ερεθίζουν το δέρμα. Συνδυάζοντας την αρχαία ελληνική σοφία με τη σύγχρονη επιστήμη, η κέᾰρ® δημιουργεί προϊόντα που είναι τόσο φυσικά όσο και αποτελεσματικά. Έτσι, βλέπεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς, ενώ τα αιθέρια έλαια προσφέρουν μια απολαυστική εμπειρία skincare.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να ανακαλύψεις όλα τα προϊόντα κέᾰρ® μπες στο kearlife.com.