Η Emma Watson, ηθοποιός και ακτιβίστρια, πρόσφατα ανοίχτηκε σε ό,τι αφορά τη συναισθηματική της κατάσταση και το relationship status της. Σε περίπτωση που αναρωτιέσαι, η Emma είναι μια χαρούμενη, single, νέα γυναίκα. Ή μάλλον, για να χρησιμοποιήσουμε τα δικά της λόγια, είναι η “σύντροφος του εαυτού της”.

“Self-partnered” δήλωσε, λοιπόν, η Emma και εμείς μόλις βρήκαμε τον νέο αγαπημένο μας όρο για να εκφράσουμε τον singledom

Μεταξύ άλλων, η Emma συζήτησε και το πώς νιώθει για το γεγονός ότι γίνεται 30 τον Απρίλιο της επόμενης χρονιάς. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η Emma, η οποία τώρα πρωταγωνιστεί στη νέα μεταφορά του Little Women ως  Meg March, δήλωσε για τα επερχόμενα γενέθλιά της:

“Έλεγα γιατί κάνουν όλοι τόσο χαμό για το ότι γίνονται 30; Δεν είναι και τόσο μεγάλο θέμα…’, ξαφνικά γίνομαι 29 και λέω ‘Θεέ μου, είμαι τόσο αγχωμένη και στρεσαρισμένη’.

Η παραπάνω είναι μια δήλωση με την οποία μπορούν να ταυτιστούν πολλοί.

Στην ίδια συνέντευξη στη British Vogue, η Emma Watson δήλωσε πως προφανώς και έχει εντοπίσει αυτή την πίεση που δέχονται υποσυνείδητα οι γυναίκες να έχουν μια συγκεκριμένη εμφάνιση. Ακόμα και έναν συγκεκριμένο τρόπο ζωής από μια ηλικία και μετά (βλ. γάμος, παιδιά, αυτοκίνητο, σπίτι, σκύλος).

“Αν δεν έχεις χτίσει ένα σπίτι, αν δεν έχεις έναν σύζυγο, αν δεν έχεις ένα παιδί, και γίνεσαι 30, και δεν είσαι σε ένα εξαιρετικά ασφαλές, σταθερό σημείο στην καριέρα σου και ακόμα προσπαθείς να βγάλεις άκρη… Υπάρχει απλά ένα τεράστιο ποσοστό άγχους”.

 
View this post on Instagram
 

❤️🌳🍁❤️

A post shared by Emma Watson (@emmawatson) on

Η ειλικρίνειά της, ωστόσο, δε σταμάτησε στο βάρος στους ώμους των γυναικών. Μιλώντας για σχέσεις και προσδοκίες, ανέφερε: “Ποτέ δεν πίστευα στην όλη κουβέντα ‘είμαι χαρούμενη single’. Έλεγα πως είναι απλά μια κουβεντούλα. Μου πήρε αρκετό χρόνο αλλά είμαι πολύ ευτυχισμένη. Το ονομάζω είμαι σύντροφος του εαυτού μου’.”

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Emma που μίλησε τόσο ειλικρινά για κάτι που απασχολεί αρκετές γυναίκες εκεί έξω. Τουλάχιστον.

Featured image: The Star Online