Υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα ο Brad Pitt και η Emma Stone να συμπρωταγωνιστήσουν μαζί σε ταινία. Συγκεκριμένα, στο πολυαναμενόμενο project, Babylon, του Damien Chazelle. Η ταινία κάνει focus στο Hollywood του 1920, την περίοδο που το σινεμά από βουβό, αρχίζει να γίνεται ομιλούμενο. Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, η Paramount ανέλαβε την ταινία και έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το 2021.

Αν όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο, η Emma Stone θα υποδυθεί τη θρυλική ηθοποιό Clara Bow, ευρέως γνωστή στο Hollywood ως το πρώτο “it girl”. Η Bow ήταν τεράστια star, γνωστή για το cupid’s bow της και έκανε μια επιτυχημένη μεταφορά από τις βουβές στις ομιλούμενες ταινίες. Η καριέρα της σιγά σιγά πήρε την κατιούσα, λόγω των θεμάτων που αντιμετώπιζε με τη σχιζοφρένεια.

“Στην εποχή μου”, είχε δηλώσει το 1951, “είχαμε ατομικότητα. Κάναμε ό,τι μας άρεσε. Μέναμε ξύπνιοι μέχρι αργά. Ντυνόμασταν όπως θέλαμε. Μπορούσα να περπατήσω τη Sunset Boulevard στο ανοιχτό Kissel Μου… με εφτά κόκκινα chow σκυλιά να ταιριάζουν με τα μαλλιά μου.”

Ο ρόλος του Brad Pitt, λέγεται πως θα είναι βασισμένος στον ηθοποιό John Gilbert: έναν σταρ του βουβού κινηματογράφου που δεν μπορούσε να τα καταφέρει στις ομιλούμενες ταινίες. Από όσα ακούμε, το Babylon θα δανειστεί κάποια θέματα από το La La Land του Chazelle, δίνοντας έμφαση στα ups και τα downs της show biz. Το studio αντιμετωπίζει την ταινία ως ένα επικό project. Το σενάριο επεκτείνεται στις 180 σελίδες και το budget έχει οριστεί μεταξύ $80 και $100 εκατομμυρίων δολαρίων. Τα λέμε στα Oscars.