Πριν λίγο καιρό ανακοινώθηκε επίσημα πως η Elizabeth Debicki είναι η ηθοποιός που θα πρωταγωνιστήσει στην σειρά The Crown, στον ρόλο της πριγκίπισσας Diana. Η 30χρονη ηθοποιός θα αντικαταστήσει την Emma Corrin, η οποία είχε τον συγκεκριμένο ρόλο μέχρι και τον προηγούμενο κύκλο.

Μπαίνοντας στον πέμπτο και έκτο κύκλο της σειράς, οι οποίοι θα είναι και οι τελευταίοι, θα δούμε τη ζωή της πριγκίπισσας μετά το διαζύγιο. Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί εάν θα συμπεριληφθεί στα επεισόδια και ο τραγικός θάνατος της, το 1997.

Μέχρι στιγμής φαίνεται πως οι υπεύθυνοι για την επιλογή του cast έχουν κάνει εξαιρετικές επιλογές

Είναι φανερό πως οι περισσότεροι ηθοποιοί που συμμετέχουν στο The Crown κινούνται στο ίδιο πλαίσιο. Όχι μόνο ενσωματώνονται στον ρόλο αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις μοιάζουν εξωφρενικά και στην εξωτερική εμφάνιση. Φανταζόμαστε πως και η επιλογή της Debicki για τον ρόλο της Lady D έγινε με τις ίδιες προϋποθέσεις. Όπως έχει δηλώσει η ίδια ”το πνεύμα της πριγκίπισσας, τα λόγια και οι πράξεις της ζουν στις καρδιές πολλών. Είναι αληθινό προνόμιο και τιμή μου που μπορώ να συμμετάσχω σε αυτήν την αριστοτεχνική σειρά που με έκανε να την αγαπήσω από το πρώτο επεισόδιο”.

Η Debicki εκτός από το ότι διαθέτει ήδη το σήμα κατατεθέν της Πριγκίπισσας Diana, τα εμβληματικά κοντά ξανθά μαλλιά, έχει και άλλες ομοιότητες. Τα μεγάλα γαλάζια μάτια, τα αιχμηρά ζυγωματικά και  την χαρακτηριστική ευθεία μύτη.  Η μόνη ίσως μικρή απόκλιση είναι στο ύψος τους. Ενώ η Diana ήταν 1,78 η Debicki πλησιάζει το εντυπωσιακό 1,90.

Παρακάτω, ρίχνουμε μια ματιά στην κάθε στιγμή που η Debicki αποδεικνύει ότι είναι ίδια η Lady D

 
Diana5
marieclaire.com.au
 
Diana4
marieclaire.com.au
 
Diana3
marieclaire.com.au
 
Diana1
marieclaire.com.au
 
Diana2
marieclaire.com.au
featured photo: marieclaire.com.au