Το trailer του “Dangerous Lies στο Netflix, με πρωταγωνίστρια την Camila Mendes, κυκλοφόρησε πρόσφατα και μας άφησε με πολλές σκέψεις. 

Θυμάσαι εκείνο το θρίλερ του Netflix με τη Brenda Song που ήταν πραγματικά μία μέτρια ταινία; Φυσικά και μιλάμε για το “Secret Obsession”, όπου η πρωταγωνίστρια χάνει τη μνήμη της σε κάποιο ατύχημα και ο Mike Vogel προσποιείται τον σύζυγό της. Την πηγαίνει σε ένα τρομακτικό σπίτι στη μέση του πουθενά, όπου δεν έπιανε ούτε σήμα στο κινητό και υπήρχε πολλές φωτογραφίες τους επεξεργασμένες με photoshop. Μάλλον κάποιος στο Netflix σκέφτηκε: “Ωραία, θέλω κάτι παρόμοιο, αλλά με περισσότερο μυστήριο!”

“Αφού χάνει τη δουλειά της ως σερβιτόρα, η Katies Franklin (Mendes) προσλαμβάνεται για να προσέχει έναν πλούσιο ηλικιωμένο σε ένα τεράστιο και άδειο σπίτι στο Σικάγο,” αναφέρει η περίληψη του Netflix σχετικά με το Dangerous Lies. “Οι δυο τους δένονται, αλλά όταν ο ηλικιωμένος άντρας πεθαίνει και αφήνει όλη του την περιουσία στην Katie, αυτή και ο άνδρας της, ο Adam (Jessie T. Usher), χάνονται σε ένα παιχνίδι γεμάτο ψέματα, απάτη και φόνο. Αν μπορέσει να επιβιώσει, η Katie θα πρέπει να αναθεωρήσει για όλους όσους αγαπάει.”

Με το “όλους όσους αγαπάει” εννοούμε τον άνδρα της. Σύμφωνα με το trailer ο Adam φαίνεται να απολαμβάνει όλα αυτά τα χρήματα που κληρονόμησαν. 

Όλο αυτό θυμίζει πάρα πολύ επεισόδιο του Riverdale, σε διαφορετικό τοπίο, με διαφορετική ματιά και με αρκετούς ωραίους ηθοποιούς να παίζουν (όπως τον Cam Gigandet και τον Jamie Chung)

Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να μην παρατηρήσουμε τους παραλληλισμούς που υπήρχαν με το Knives Out. Ειδικά αν σκεφτούμε ότι μιλάμε για μία ξεκαρδιστική αστυνομική ιστορία, με τον Chris Evans, που φοράει αυτό το υπέροχο πουλόβερ, στην οποία κάποιος που φροντίζει έναν ηλικιωμένο κληρονομεί όλη την περιουσία του κάτω από αμφιλεγόμενες συνθήκες. (Γίνεται να πει κάποιος στον Jessie T. Usher να φορέσει και εκείνος το ίδιο πουλόβερ; Ευχαριστώ!)

Η ταινία “Dangerous Lies” θα είναι διαθέσιμη και στο ελληνικό Netflix στις 30 Απριλίου. Τι λες, θα τη δεις για να μας πεις τη γνώμη σου;

Πηγή & featured image: glamour.com Μετάφραση: Εύα Τόλιου