Υπάρχει μια λέξη σε κάθε λεξικό που είναι η εξής: ιδανικά. Αυτή η λέξη μπορεί να κοσμήσει όποιο ουσιαστικό θέλεις. Ιδανική σχέση, ιδανικό φαγητό, ιδανικός καιρός, ιδανική μέρα. Για τον καθένα το “ιδανικό” είναι διαφορετικό, γιατί ο καθένας είναι ιδιαίτερος και αυτό είναι ίσως το πιο όμορφο πράγμα που θα διαβάσεις σήμερα. Γιατί εσύ μέσα από τις ατέλειές σου, καταφέρνεις και είσαι ιδανική. Τα υπόλοιπα προς στιγμήν θα τα αφήσουμε σε εσένα (μέχρι να τα αναλύσουμε και αυτά φυσικά) και για σήμερα θα ασχοληθούμε με τα πράγματα που θα ήθελε να κάνει αυτή η συντάκτρια η Αναστασία σε μια ιδανική ημέρα της εβδομάδας της.

H συντάκτρια επέλεξε προς στιγμήν να φωτογραφίσει μοντέλα για αυτές τις πόζες μέχρι να έρθει κάτι καινούργιο που περιμένουμε στο Instagram του Savoir Ville.

Εδώ στο site, λοιπόν, αποφασίσαμε πως ήρθε η ώρα να γνωριστούμε καλύτερα. Αυτό που θέλουμε από εσένα είναι να μας αφήσεις να σου δείξουμε τη μέρα μας.

09.00

Η ιδανική ημέρα μιας συντάκτριας

Η ιδανική μέρα δε μπορεί παρά να ξεκινήσει με μια κούπα ζεστού καφέ, αφού έχεις κλείσει 8, ψέματα 7, ώρες ύπνου δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο.Πρωινό; Φυσικά. Ένα κουλούρι και λίγα αποξηραμένα δαμάσκηνα. Αγαπημένη πρωινή μυρωδιά; Ο καφές φίλτρου με γεύση φουντούκι που κάνει με το δικό του τρόπο το σπίτι ακόμη πιο ζεστό.

11.00

Η ιδανική ημέρα μιας συντάκτριας

Μπορώ να πω πως αυτή είναι η ιδανική ώρα για να πας στη σχολή ή στη δουλειά σου. Μιλάμε για τα ιδανικά τώρα, μην το ξεχνάς. Έχεις προλάβει να απολαύσεις το πρωινό σου και φυσικά έχεις προλάβει να τσεκάρεις τι παίζει στο Instagram του Savoir. Παρεμπιπτόντως θα το αγαπήσεις. Ιδανικά πάλι, αφού οι φίλες σου σου έχουν κρατήσει θέση στην 5η σειρά (ούτε πολύ πάνω, ούτε πολύ κάτω) θα παρακολουθήσεις μια ενδιαφέρουσα διάλεξη με θέμα τα φάρμακα. Γιατί τη λέω όμως ενδιαφέρουσα; Γιατί φυσικά υπάρχουν άπειροι τρόποι με τους οποίους κάθε φάρμακο συνδέεται με ένα κύτταρο και εσύ φυσικά θα πρέπει να τους μάθεις. Ιδανικά.

14.00

Η ιδανική ημέρα μιας συντάκτριας

Το lunch break ή αλλιώς όπως το λέμε οι φοιτητές στη Θεσσαλονίκη, η λέσχη του ΑΠΘ. Σε μια ουάου μέρα λοιπόν, αυτή η λέσχη θα έχει κοτόπουλο με ρύζι και δε θα υπάρχει καθόλου ουρά για να περιμένεις. Τι καλύτερο; Έχεις κάνει 3 γεμάτες και ωραιότατες ώρες μάθημα και είναι επιτέλους η ώρα για φαγητό με την παρέα σου. Το έχουμε ξαναπεί. Μπορεί να είμαστε κορίτσια που ότι δε μας αρέσει, το αλλάζουμε αλλά από την άλλη είμαστε και κορίτσια που ξέρουμε τι μας συμφέρει και το βλέπουμε σαν όμορφο, ακόμη και αν δεν είναι.

16.00

Η ιδανική ημέρα μιας συντάκτριας

Ιδανικά έχεις κουραστεί από την υπερβολική φασαρία, το μάθημα και τα πολλά μπλα μπλα. Ιδανικά πηγαίνεις σπίτι σου και είναι η ώρα που πρέπει να γράψεις τα άρθρα της επόμενης ημέρας για το Savoir Ville. Μπορεί αυτό να σου φαίνεται βουνό, αλλά πίστεψέ με αν ήσουν μια από εμάς, θα το αγαπούσες. Φυσικά επειδή η ώρα είναι 4 πρέπει να τσεκάρεις ότι παίζει και ότι δεν παίζει στο Facebook και στο Instagram. Κάπως έτσι ξεφεύγεις από τις υποχρεώσεις σου.

19.30

Η ιδανική ημέρα μιας συντάκτριας

Η καλύτερη ώρα για γυμναστήριο. Είπαμε το άρθρο είναι προσωπικό και η συντάκτρια αγαπάει το γυμναστήριο. Ιδανική προπόνηση; Bodypump. Βάρη, δυνατή μουσική ότι πρέπει δηλαδή για να ξεσκάσεις. Πήγε 8, άντε άλλο ένα μισάωρο. Άντε το καλοκαίρι απέχει μόνο 9 μήνες. Με τι ποπό θα βγεις αγάπη μου στην παραλία. Να μην ξεχάσω να σημειώσω ότι της συντάκτριας δεν της αρέσει η άλλες κοπέλες να τη φωνάζουν “αγάπη μου”. 

21.00

Η ιδανική ημέρα μιας συντάκτριας

Η καλή η ώρα. Για την ακρίβεια η καλύτερη. Έχεις πάει στη σχολή σου, έχεις κάνει τη γυμναστική σου, έκανες και τη βόλτα σου όσο πήγαινες γυμναστήριο. Ιδανικά το αγόρι σου θα έρθει σπίτι σου και θα δείτε ταινία. Ναι αυτό το αγόρι που θα θέλει να παραγγείλετε μπέργκερ ή πίτσα. Τελικά μπέργκερ ή πίτσα; Και ιδανικά το αγαπημένο σας μαγαζί θα έχει προσφορά. Μεταξύ μας, η ταινία δε θα είναι καλή γιατί ποτέ με αυτό το αγόρι δεν έχετε δει καλή ταινία. Αχ, σας έχουν ματιάξει. Αχ!

24.00

Η ιδανική ημέρα μιας συντάκτριας

Ή όπως λέμε, η κατάλληλη ώρα για να κοιμηθείτε γιατί αύριο δεν είναι μια τόσο ιδανική μέρα και έχετε σχολή στις 9. Αλλά, όχι! Φίλη μου, ο ύπνος δε σε πιάνει γιατί δεν ήσουν καλό κορίτσι και ήπιες και άλλον έναν καφέ, εκεί που προσπαθούσες να γράψεις για το Savoir Ville. Και μας το κράτησες και μυστικό. Φίλη μου, η μέρα αύριο προβλέπεται δύσκολη. Μη σκας παρόλα αυτά, εσύ είσαι για τα δύσκολα και τα ιδανικά θα έρθουν όταν πρέπει. Ή να σου το πω αλλιώς; Τα ιδανικά θα έρθουν όταν θα τα δημιουργήσεις. 

Τις επόμενες μέρες, λοιπόν, θα γίνει κάτι που δεν έχει ξαναγίνει. Οι συντάκτριες του Savoir Ville θα κάνουν take over στο instagram του site και θα μας δείξει η καθεμία μέσα από story πως περνάει τη μέρα της. Είσαι έτοιμη; Ελπίζουμε να το διασκεδάσουμε όλες μαζί. Περιμένουμε και τα δικά σου με το #savoirvillegr.