Είναι ιταλικό και έχει πάρει το όνομα του από το μικρό ηφαιστιογενές νησάκι Stromboli που βρίσκεται στις βόρειες ακτές της Σικελίας. Χρειάζεσαι 35 λεπτά, τα υλικά της συνταγής και 7-8 άτομα παρέα για να φάτε το παρακάτω: easy-stromboli Υλικά: Ζύμη για μια μεγάλη πίτσα  ⅓ κούπας ντοματάκια σάλτσα που έχεις βράσει για 5 λεπτά με αλάτι, πιπέρι, πάπρικα ½ πακέτο πεπερόνι 1 κούπα ψιλοκομμένο λουκάνικο 2 κούπες μοτσαρέλα Οδηγίες:

Προθέρμανε το φούρνο στους 220 βαθμούς και στρώσε σε ένα ρηχό ταψί αντικολλητικό χαρτί. Άπλωσε τη ζύμη να είναι πολύ λεπτή, βάλε τη σάλτσα, τα πεπερόνι, τα λουκάνικα και το τυρί. Ρόλλαρε προσεκτικά τη από το στενό της μέρος ζύμη σαν να κλείνεις ένα κέικ κορμό. Κλείσε με τα δάχτυλά σου καλά τη ζύμη στο άνω και στο κάτω μέρος. Χάραξε διαγώνιες γραμμές πάνω στη ζύμη με ένα κοφτερό μαχαίρι. Ψήσε για 15 λεπτά και σέρβιρε με sauce στο πλάι.

Αυτό