Το Wildlife, ένα κέντρο αποκατάστασης και εκπαίδευσης στο Oregon αφιερωμένο στα ζώα, είχε μια ιδιαίτερη ιδέα για να τιμήσει τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Προσφέρει τη δυνατότητα σε δωρητές να δώσουν το όνομα του πρώην τους σε έναν σολομό. Αλλά και να λάβουν φωτογραφία του να γίνεται τροφή για τις δύο καφέ αρκούδες του κέντρου.

Σύμφωνα με τη σελίδα του Wildlife στο Facebook, η τιμή είναι είκοσι ευρώ ανά ψάρι. Όσοι ενδιαφέρονται θα έχουν την ευχαρίστηση να δουν τον “πρώην” τους να γίνεται το γεύμα των Kodi και Yak. Των δύο αρκούδων που θα βοηθηθούν από τις δωρεές.

“Εξαπατήθηκες από κάποιον που σου ράγισε την καρδιά;”, γράφει η ανακοίνωση. “Οι Kodi και Yak θέλουν να σε βοηθήσουν να πάρεις την εκδίκησή σου! Σε αντάλλαγμα για δωρεά 20 δολαρίων, ένας σολομός θα πάρει το όνομα του πρώην σου και θα τους σερβιριστεί για βραδινό”.

Το κέντρο λέει πως θα δοθεί στον δωρητή ένα ειδικό πιστοποιητικό, καθώς και φωτογραφίες των δύο αρκούδων να “καταστρέφουν” τον σολομό με το… ενδιαφέρον όνομα.

Σύμφωνα με το site του Wildlife, όπου και “έτρεχαν” οι δωρεές, πλέον η επιλογή της εκδίκησης δεν είναι διαθέσιμη. Έγραψαν πως οι δωρεές κατάφεραν να εξασφαλίσουν φαγητό για τους Kodi και Yak για έναν ολόκληρο χρόνο.

Τα καλά νέα είναι πως όσοι θέλουν ακόμα να κάνουν δωρεά στο Wildlife, μπορούν να δώσουν 20 δολάρια για δώσουν σε έναν σολομό το όνομα κάποιου που αγαπούν. Ενώ 1 δολάριο και 5 δολάρια γα να γίνουν ο Βαλεντίνος κάποιου από τους Animal Ambassadors του κέντρου.

Βέβαια δεν είναι μόνο αυτή η ευκαιρία σου να δώσεις το όνομα του πρώην σου σε ένα ζώο

Τον Ιανουάριο, το Hemsley Conservation Centre ανακοίνωσε το πρόγραμμά του “δώσε όνομα σε μια κατσαρίδα”. Ναι, σου επιτρέπει να ονομάσεις μια κατσαρίδα Γιώργο, Γιάννη, Ορέστη ή όποιο άλλο όνομα σιχαίνεσαι να ακούς γιατί σου θυμίζει τη ραγισμένη σου καρδούλα. Με αντάλλαγμα 2 δολάρια.


Images: thisisinsider.com Featured image: Thought Catalog