Η Dua Lipa ανακοίνωσε το λανσάρισμα του Service95, μίας νέας διαδικτυακής πλατφόρμας που θα επιμελείται μόνη της κι εκεί θα συγκεντρώνει «λέξεις, ιστορίες, πολιτιστικές προτάσεις».

Παίρνοντας το όνομά του από το έτος γέννησης της μουσικού (1995), η πλατφόρμα πρόκειται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2022.

Η Dua Lipa, όπως ανέφερε μέσω της πλατφόρμας αυτής θα μοιράζεται πράγματα που αγαπά, με όσους θα επιλέξουν να εγγραφούν στο ενημερωτικό δελτίο της.

Αυτό θα περιλαμβάνει «μια πληθώρα παγκόσμιων φωνών» για τις τέχνες, την πολιτική και τα παγκόσμια ζητήματα, μαζί με τις επιμελημένες ταξιδιωτικές συμβουλές και συστάσεις της, καθώς και μια προσωπική σημείωση κάθε εβδομάδα.

Ενώ το Service95 θα αγγίξει και την ομορφιά και το lifestyle, η pop star είπε ότι θέλει επίσης να χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα για να δημιουργήσει έναν χώρο όπου όσοι το επιθυμούν, θα μπορούν να αναλύσουν περίπλοκα ζητήματα και να εμπνεύσουν τους αναγνώστες.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SERVICE95 (@service95)

Το όραμά της, περιλαμβάνει επίσης ένα podcast με τίτλο «At Your Service», όπου η Dua Lipa θα συνομιλεί με ακτιβιστές, καλλιτέχνες, ηθοποιούς αλλά και με φίλους της.

Μάλιστα όπως είπε, ελπίζει πως οι αναγνώστες θα αποκτήσουν μια αίσθηση κοινότητας και «τις πληροφορίες που μπορεί να τους έλειπαν» μέσω του ενημερωτικού δελτίου και του podcast.

«Ελπίζω λοιπόν ότι το Service95 θα διευρύνει πραγματικά τους τύπους και το εύρος των ιστοριών που θα μπορείτε να διαβάσετε, καλύπτοντας θέματα με τρόπους που πιθανώς δεν θα βλέπατε αλλού», υπογράμμισε.

Το Service95 είναι το πιο πρόσφατο εγχείρημα της Dua Lipa εκτός της μουσικής βιομηχανίας, αλλά δεν είναι το μόνο.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

Στην Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο, έκανε το ντεμπούτο της και ως μοντέλο ανοίγοντας το show του Versace για την Άνοιξη 2022.

Σε καμία περίπτωση όμως δεν απομακρύνεται από τη μουσική σκηνή, καθώς έχει κλείσει σχεδόν ολόκληρο το πρώτο εξάμηνο του 2022 με ημερομηνίες περιοδειών στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη για να προωθήσει το τελευταίο της άλμπουμ, Future Nostalgia.