Μία θεραπεία λείανσης της επιδερμίδας που συνδυάζει βίγκαν ρετινόλη, παρθένο έλαιο μαρούλα και κηραμίδια που εξομαλύνουν την υφή της επιδερμίδας και ελαχιστοποιούν την εμφάνιση των λεπτών γραμμών, της υπερμελάγχωσης, των ατελειών και της φωτογήρανσης ενώ παράλληλα κλειδώνουν την υγρασία και επαναφέρουν την υγιή λάμψη.

Καθαρισμός και λείανση

Μια θεραπεία λείανσης της επιδερμίδας που συνδυάζει βίγκαν ρετινόλη, παρθένο έλαιο μαρούλα και κηραμίδια που εξομαλύνουν την υφή της επιδερμίδας και ελαχιστοποιούν την εμφάνιση των λεπτών γραμμών, της υπερμελάγχρωσης, των ατελειών και της φωτογήρανσης ενώ παράλληλα κλειδώνουν την υγρασία και επαναφέρουν την υγιή λάμψη.

Τι επιτυγχάνει η σύνθεση

Μια απαλή δόση ρετινόλης καθαρίζει, βελτιώνει και απαλύνει την επιδερμίδα, απαλλάσσοντας την από ανομοιομορφίες, ψεγάδια, τραχιά υφή και σημάδια γήρανσης. Ακόμη, εξισορροπεί τον τόνο της επιδερμίδας, μειώνοντας τον αποχρωματισμό και ενισχύοντας τη φυσική λάμψη, καθώς τα κεραμίδια αναπληρώνουν το φράγμα του δέρματος και βελτιώνουν την ελαστικότητά του. Το αντιοξειδωτικό και πλούσιο σε ωμέγα λάδι μαρούλας αναπληρώνει την απαραίτητη υγρασία και μειώνει την εμφάνιση ερυθρότητας, επαναφέροντας την επιδερμίδα σε μια πιο υγιή, πιο νεανική κατάσταση.

Τι άλλο πρέπει να γνωρίζεις

Σχεδιασμένο τόσο για νέους όσο και για έμπειρους χρήστες ρετινόλης, το A-Gloei™ δημιουργήθηκε με γνώμονα όλους τους τύπους επιδερμίδας. Η ρετινόλη έχει κακή φήμη επειδή προκαλεί ευαισθησίες, όμως η σύνθεση του A-Gloei™ περιέχει καταπραϋντικό λάδι μαρούλας που βοηθά στην απαλή απορρόφηση της ρετινόλης από την επιδερμίδα, εξασφαλίζοντας υψηλή αποτελεσματικότητα χωρίς ερυθρότητα ή ερεθισμούς. Το A-Gloei™ συσκευάζεται σε ανακυκλώσιμο ενισχυμένο γυαλί για προστασία της αποτελεσματικότητάς του.

Πώς προτείνεται να το χρησιμοποιήσεις

Πρωί ή βράδυ, εφάρμοσε 2-3 σταγόνες σε καθαρό, στεγνό πρόσωπο. Μπορεί να αναμιχθεί με οποιαδήποτε ενυδατική κρέμα ή ορό της Drunk Elephant. Να χρησιμοποιείτε πάντα αντιηλιακό ευρέος φάσματος.