Έχουν περάσει παραπάνω από τέσσερα χρόνια από τότε που η Drew Barrymore έφερε στον κόσμο το μικρότερο παιδί της, Frankie, αλλά κάποιοι body-shaming haters εξακολουθούν να πιστεύουν ότι φαίνεται έγκυος.

Σε μια συνέντευξή της στο The Hollywood Reporter, η 43χρονη ηθοποιός αποκάλυψε ένα πρόσφατο γεγονός, όταν μια άγνωστη γυναίκα την πλησίασε και της είπε ότι φαίνεται έγκυος, παρά το γεγονός ότι ο Barrymore είχε γεννήσει εδώ και χρόνια. Η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς “Santa Clarita Diet” ανέφερε την ιστορία σε μία συζήτηση μαζί με με άλλες κωμικές ηθοποιούς, όπως η Allison Brie, η Tracee Ellis Ross και η Debra Messing. Όταν η ηθοποιός της σειράς “Divorce” Molly Shannon θυμήθηκε μια οντισιόν στην οποία κάποιος την είχε ρωτήσει ξεδιάντροπα ‘αν είχε πάρει 100 κιλά’, η Barrymore αποφάσισε να αποκαλύψει την πρόσφατη body shaming εμπειρία της.

Θυμήθηκε μια γυναίκα να την πλησιάζει σε ένα εστιατόριο και να της λέει ότι έχει «τόσα πολλά παιδιά». Όταν η Barrymore τη διόρθωσε, ενημερώνοντάς της ότι έχει μόνο δύο, η γυναίκα έκανε μια χειρονομία προς το στομάχι της ηθοποιού, υποδεικνύοντας πως κυοφορεί κι άλλο ένα! Τότε η Barrymore την αποστόμωσε λέγοντάς της πως, όχι, δεν είναι έγκυος, απλά πήρε βάρος, ή όπως είναι η original εκδοχή του, που θα λέγαμε και στο χωριό μας, “No, I am just f***ing fat.” 

Η ιστορία της Barrymore προοριζόταν να αποτελέσει την αναμετάδοση ενός αστείου συμβάντος, αλλά αποδείχθηκε ως μία καλή ευκαιρία όπου έριξε φως για το πώς οι άνθρωποι χρειάζονται ελάχιστο χρόνο για να υποθέσουν ότι κάποια γυναίκα, συνήθως κάποια διάσημη, είναι έγκυος λόγω του μεγέθους τους. Δεν είναι δουλειά κανενός και μέχρι να το ξέρεις σίγουρα, μην πέφτεις στη παγίδα να σχολιάσεις το σώμα κάποιου. Ευτυχώς η Barrymore έβαλε αυτή τη γυναίκα στη θέση της, για τα καλά.

Δες επίσης: Με αυτά τα 5 tips θα αποκτήσεις αυτοπεποίθηση για το σώμα σου
featured image: hello-magazine.com