Η Drew Barrymore μίλησε για την σημασία της ψυχολογικής υποστήριξης και της καλής ψυχικής υγείας, θέτοντας τον εαυτό της και το δύσκολο διαζύγιο –μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια γάμου- με τον Will Kopelman.

Η ηθοποιός, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με τον Machine Gun Kelly για το The Drew Barrymore Show, μίλησε ανοιχτά για το χωρισμό της, ενώ θέλησε να μοιραστεί και τη δική της ιστορία, αφού ο μουσικός αποκάλυψε πως πάλευε για χρόνια με ψυχικές διαταραχές.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια εμπνεύστηκε να μοιραστεί τη δική της ιστορία αφού ο Kelly της αποκάλυψε ότι πάλευε με την ψυχική του υγεία.

«Πέρασα ένα πολύ οδυνηρό διαζύγιο και δεν τα πήγαινα πολύ καλά», είπε η Drew Barrymore.

«Είχα αυτά τα δύο παιδιά για τα οποία έπρεπε να παλέψω και χρειαζόμουν βοήθεια. Έτσι άρχισα να προσεγγίζω διαφορετικούς ανθρώπους και τελικά έκανα μερικές μεγάλες σαρωτικές αλλαγές στη ζωή μου. Μπήκα σε μια εντελώς νέα διαδρομή».

Σε μια συνέντευξή της στο CBS This Morning την Πέμπτη, η Barrymore αναφέρθηκε και στη συζήτηση με τον Machine Gun Kelly και παραδέχτηκε ότι η συζήτηση πήγε τυχαία εκεί και πως δεν ήταν σε καμία περίπτωση προγραμματισμένο.

Η ίδια παραδέχτηκε ότι «υπήρξε πολύ ιδιωτική με πολλές από τις προσωπικές της μάχες».

Μεταξύ άλλων η ηθοποιός μίλησε και για τα social media και την τελειότητα που μετά μανίας προβάλλουν.

«Δεν θα εκπλαγώ αν υπάρξει μια εξέγερση ενάντια στην τελειότητα που αυτή τη στιγμή όλοι είμαστε αναγκασμένοι να βλέπουμε μέσω των social media», είπε.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Drew Barrymore (@drewbarrymore)

“Είμαστε σε ένα αδιέξοδο και ένα κρίσιμο σημείο μιας στιγμής όπου το να μιλάμε για το πώς θα καταλάβουμε τον εαυτό μας, το πώς θα φτιάξουμε τον εαυτό μας απαιτεί ένα ταξίδι και χρειάζεται να δοθούν λύσεις. Οι περισσότεροι άνθρωποι το κάνουν ιδιωτικά.”

Η πάντα ειλικρινής, Drew Barrymore αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στο CBS This Morning ότι είναι νηφάλια για δυόμισι χρόνια.

«Ήταν κάτι που συνειδητοποίησα ότι απλώς δεν εξυπηρετούσε εμένα και τη ζωή μου», είπε σχετικά με την απόφαση να σταματήσει το αλκοόλ, προσθέτοντας ότι το ταξίδι της ήταν «ήσυχο» και «σίγουρο».

«Πιστεύω ότι είναι σημαντικό για μένα να το μοιραστώ με τον κόσμο γιατί όταν παρακολουθούν την εκπομπή μας έχουμε ένα πολύ όμορφο σετ και ντύνομαι με ωραία ρούχα και φτιάχνω τα μαλλιά και το μακιγιάζ μου και υπάρχει μια κομψότητα, ελπίζω, στο σόου. », είπε η ηθοποιός για το talk show της.

«Αλλά δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό το μέρος της ιστορίας μου και έχω δει και έχω περάσει πράγματα και με βοήθησαν απλώς να αναγνωρίσω σε όλους μας ότι περνάμε διάφορα δύσκολα πράγματα».