Ενυδατικη ασπιδα

Η αγαπημένη Dramatically Different Moisturizing Lotion+ της Clinique, απέκτησε συντροφιά – μια νέα μοναδική κρέμα περιποίησης.

Ενυδατώνει την επιδερμίδα στη στιγμή, καθώς ενδυναμώνει και επανορθώνει τη φυσική ασπίδα προστασίας της επιδερμίδας, έτσι ώστε να μπορεί να αμύνεται καλύτερα.

Χρησιμοποιώντας μόνο την Dramatically Different Moisturizing Cream δύο φορές την ημέρα, βοηθάτε την επιδερμίδα σας να φαίνεται δροσερή και λαμπερή για περισσότερο. Και κάτι αξιοσημείωτο, ενδυναμώνεται η ασπίδα προστασίας της επιδερμίδας, πάνω από 50% σε 8 εβδομάδες.

 image001

“Έχουν αλλάξει πολλά όσον αφορά στις ανάγκες της σημερινής επιδερμίδας”, λέει η Janet Pardo,  Senior Vice President του Global Product Development. “Οι περιβαλλοντικές επιθέσεις, το άγχος και οι αλλεργίες, όλα έχουν επιπτώσεις στην επιδερμίδα μας σήμερα, περισσότερο από πριν. Επανορθώνοντας και ενδυναμώνοντας την ασπίδα προστασίας της επιδερμίδας, η επιδερμίδα  γίνεται λιγότερο ευάλωτη. Μια ισχυρά ενυδατική ασπίδα είναι το εισιτήριό σας για μια υγιή επιδερμίδα”.

0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.