Η Dot.-less συλλογη που πρεπει να γνωριζεις

Η Αγγελική Παναγιωτοπούλου είναι η αθηναία σχεδιάστρια της οποίας το όνομα δεν πρέπει να ξεχάσεις. Τον χειμώνα του 2016 δημιούργησε την πρώτη της συλλογή από τσάντες, ενώ ετοιμάζεται all in για την τρίτη της συλλογή για το καλοκαίρι του 2017. Οι τσάντες τις είναι οι Dot. και τις παρουσίασε στην AXDW τον περασμένο μήνα.

dot

Τι παρουσιάσατε στην Athens Xclusive Designer Week;

Σχεδιάζω τσάντες τις Dot. και παρουσίασα την σειρά ΑVENUE, που αποτελείται από handbags και backpacks.

Η σχέση των δημιουργών με τη μόδα διαθέτει διάρκεια και ξεκινάει από τότε που γεννήθηκε για πρώτη φορά στη ψυχή του σχεδιαστή. Πώς ξεκίνησε η δική σας σχέση με το χώρο της μόδας που σας οδήγησε μέχρι εδώ;

Η σχέση μου με τον χώρο της μόδας μόλις ξεκινά, η σχέση μου με την δημιουργία όμως υπάρχει αρκετά χρόνια και για μένα η μόδα είναι μέσω για να δημιουργώ.

Πόσο εύκολη είναι η έμπνευση και η πρωτοτυπία για να δημιουργήσει κανείς όσο προχωράει το εκάστοτε brand;

Δεν είναι εύκολη ή δύσκολη, απλά συμβαίνει και στην πορεία γίνεται διαδικασία σκέψης και μέρος της ζωής σου. Η πρωτοτυπία είναι άλλη υπόθεση δεν την έχεις πάντα, και στα τα δύο βέβαια παίζουν ρόλο οι τάσεις.

dot-1

Ποιες είναι οι τάσεις που θα λέγατε πως σας ελκύουν περισσότερο και εμπνέουν τη δημιουργική διαδικασία;

Μου αρέσουν ιδιαίτερα οι μεταλλικές αποχρώσεις και φέτος με έχουν εμπνεύσει, το καταλαβαίνεις άλλωστε από τις τσάντες μου.

Ποιο είναι τελικά το μυστικό της επιτυχίας στην Ελλάδα της κρίσης;

Η φορολογία. Αστειεύομαι βέβαια! Έχει σίγουρα να κάνει με το πόσο πολύ θέλεις να το κάνεις.

Πόσο εύκολα μπορεί ο δημιουργός να νιώσει τον παλμό του αγοραστικού κοινού,τις ανάγκες του και να προσφέρει κάτι που θα διαθέτει αυτό το "κάτι παραπάνω";

Σχεδιάζω γυναικείες τσάντες με βάση τις ανάγκες της μέσης γυναίκας, κρίνοντας και από τις δικές μου ανάγκες.Τώρα το "κάτι παραπάνω" ποικίλει ανάλογα τα γούστα.

dot-3

0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.