Πρώτα σκέψου πόσα σπίτια έχει κλείσει το Facebook και ύστερα το Instagram. Μετά σκέψου εντελώς λογικά.

Η εποχή που ζούμε, είναι γεμάτη απάτες (τι εννοείς δεν ξέρεις για τι πράγμα μιλάω;) και παράνοια. Ζήλιες χωρίς αλλά και για κάποιο λόγο, που είδες το like του στην «γνωστή του απ’ το χωριό» (επειδή δεν την ξέρεις. Καλά.) αλλά και εκείνο το μήνυμα που εμφανίστηκε στο messenger από την αδερφή του Γιάννη, που τα χε με την Μαρία που η μαμά της παίζει μπιρίμπα με την θεία του. Ναι, αυτή την Ελένη. Και κάπως έτσι, σ’ ένα παράλληλο σύμπαν, τον πείθεις, όχι μόνο να σου δώσει το pass του κινητού του, αλλά και σε όλα τα accounts του. Παρ’ όλα αυτά, εσύ πρέπει να δώσεις τα δικά σου; Ή βασικά έπρεπε να πάρεις τα δικά του; Γιατί δεν είναι απάτη αν δεν το μάθεις ποτέ. Τι; Όχι;

Παρακάτω λοιπόν, θα βρεις όλους τους λόγους που πρέπει αλλά και δεν πρέπει να δώσεις (και να πάρεις) τους κωδικούς του αγοριού σου.

Σκέψου το χειρότερο δυνατό σενάριο

via GIPHY

Γιατί μια στραβή να γίνει και να σου στείλει ο πρώην σου, δεν σε ξεπλένει τίποτα. Ούτε καν το “από ευγένεια απάντησα, εσύ τι θα έκανες;” Δεν θέλεις να ξέρεις τι θα έκανε γιατί το πιο πιθανό είναι να σου έλεγε, “από ευγένεια κοιμήθηκα μαζί της.» Το να μοιράζεσαι κωδικούς μπορεί να πάει τόσο στραβά που απ’ όπου κι αν το δεις, ακόμη κι όταν δεν έχεις τίποτα να κρύψεις, κάτι θα χρειαστεί να παραλείψεις.

Όμως το χειρότερο δυνατό σενάριο είναι να σε δολοφονήσει και μετά να ανεβάζει πράγματα στον λογαριασμό σου για να μην υποπτευθεί κανείς τίποτα. Για πάρα πολύ καιρό.

Σιγουρέψου ότι θα γίνει ανταλλαγή και όχι μόνο αλλαγή (Στο relationship status σου)

 

via GIPHY

Γιατί προφανώς και είναι άδικο να βλέπεις εσύ (πόσο μάλλον εκείνος) κι ο άλλος να βρίσκεται στο σκοτάδι, ή καλύτερα, στην δική σου αλήθεια; Δεν καταλαβαίνω γιατί να τον εμπιστευτείς εσύ αλλά εκείνος όχι. Δεν θέλεις να βρεθείς και κερατάς και δαρμένος με ένα «Τουλάχιστον εγώ σε άφησα να το δείς.» Θα σε παστώσει και θα χει και δίκιο.

Υπάρχει και το «όποιος ψάχνει, βρίσκει»

 

via GIPHY

Μια μέθοδος άκρως αποτελεσματική που κάνει και τα καλύτερα παιδιά να βλέπουν δράκους. Θα σε κάνει να βλέπεις φίλες του που δεν είχες κανένα πρόβλημα να του την πέφτουν. Θα σε κάνει να ζηλεύεις την αδερφή του (γιατί ποτέ δεν ξέρεις το πολύ GoT που οδηγεί) αλλά και την συμμαθήτριά του από το δημοτικό που είναι στην Αμερική παντρεμένη, αλλά μπορεί να της έχει μείνει απωθημένο και να γυρίσει για τον έρωτα.

Δώσε όμως όλους τους κωδικούς του Netflix ή του Amazon

via GIPHY

Γιατί θα δείξεις ότι ναι μεν μοιράζεσαι τους κωδικούς σου (αφού μαζί βλέπετε σειρές, δεν γινόταν αλλιώς) αλλά και δεν θα σε επηρεάσει κάπως χωρίζοντας. Εκτός αν βλέπει από το δικό σου Netflix με την επόμενη. D*ck move, οπότε ίσως και να είναι λάθος να τους δώσεις εξ’ αρχής.

Κι αν κάνεις αυτό το λάθος και τους δώσεις, όταν χωρίσεις άλλαξέ τους

via GIPHY

Γιατί πολύ απλά revenge, bitch. Ειδικά αν (νομίζει πως) φταις εσύ.

via GIPHY

Που καταλήγουμε; Στο ότι για κάποιο λόγο οι κωδικοί υπάρχουν. Για να μπορούν οι άνθρωποι να αναπνεύσουν. Αν θελήσει να σε κερατώσει μπορεί να το κάνει κι ενώ έχεις το κινητό του, τα κλειδιά του, το σπίτι του. Τρόπος υπάρχει και challenge accepted.