Μεγάλη γιορτή σήμερα και το μόνο σίγουρο είναι ότι όλο και κάποιος συγγενής ή φίλος γιορτάζει και σε έχει καλέσει στην γιορτή του. Το μόνο κακό με τις γιορτές είναι ότι κάθε φορά τυραννιέσαι να βρεις το κατάλληλο δώρο. Εγώ, όμως, είμαι εδώ για να λύσω το «πρόβλημα» αυτό, καθώς στο σημερινό deco θα δούμε παρέα τα καλύτερα δώρα για το σπίτι.

Είναι πρωτότυπα, καθώς όλοι έχουμε συνηθίσει να λαμβάνουμε ή να κάνουμε δώρα, όπως κρασιά, αρώματα κλπ. Επίσης, δεν θα σε παιδέψουν με νούμερα ή αριθμούς, όπως τα ρούχα και τα καλλυντικά. Άσε που το άτομο, στο οποίο θα κάνεις το δώρο, θα το βλέπει κάθε μέρα μέσα στο σπίτι του και θα σε θυμάται. Λογικά, δεν χρειάζεσαι επιπλέον λόγους για να επιλέξεις ένα δώρο για το σπίτι, αλλά μερικές ιδέες δώρων, τις οποίες και θα βρεις παρακάτω.

Home gifts 1 Home gifts 2

Κεριά Τα μεγάλα αρωματικά κεριά σε βάζα είναι ό,τι πιο hot -κυριολεκτικά και μεταφορικά- στην διακόσμηση. Αποτελούν ένα μικρό αλλά ωραίο διακοσμητικό στοιχείο, φωτίζουν γλυκά τον χώρο και η απίστευτη μυρωδιά τους θα ξετρελάνει τους πάντες. Γυάλες Οι γυάλες είναι ένα δώρο, που μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε χώρο, καθώς ο καθένας μπορεί να την αξιοποιήσει, όπως θέλει. Μπορεί να λειτουργήσει ως βάζο ή να φιλοξενήσει κλαδιά. Cake stand Είναι σίγουρο ότι οι γυναίκες φίλες θα λατρέψουν αυτή την ιδιαίτερη πιατέλα με το ρομαντικό στυλ, που μπορεί να στολίσει τον πάγκο της κουζίνας. Στο εμπόριο θα βρεις διάφορα μεγέθη και σχέδια, για να επιλέξεις το κατάλληλο. Σαπούνι Ένα ξεχωριστό σαπούνι ή κρεμοσάπουνο είναι σίγουρα το πιο απρόσμενο δώρο. Αλλά θα πρέπει να ξέρεις, ότι οι φίλες σου, που ασχολούνται με τα θέματα ομορφιάς, θα το εκτιμήσουν πολύ. Οι όμορφες συσκευασίες και η luxurious ποιότητα τους θα το καταστήσουν ένα από τα καλύτερα δώρα. Μύλοι Οι περίτεχνοι μύλοι για το αλάτι και το πιπέρι είναι ένα εξίσου ενδιαφέρον δώρο, καθώς είναι πρακτικοί και stylish ταυτόχρονα. Απλά έχε στο νου σου το στυλ της κουζίνας του φίλου ή της φίλης σου και διάλεξε τους σωστούς. Ιδιαίτερο έργο τέχνης Κάνε δώρο έναν ξεχωριστό πίνακα. Βρες ένα ωραίο life quote τύπωσέ το και κορνίζαρέ το. Βιβλίο μαγειρικής/ζαχαροπλαστικής Το βιβλίο μαγειρικής είναι ιδιαίτερα χρήσιμο και για τις γυναίκες και για τους άντρες. Όταν λέω βιβλίο μαγειρικής, δεν εννοώ το βιβλίο με τις παραδοσιακές συνταγές. Μπορείς να χαρισείς ένα βιβλίο -πάντα με τέλειο design- με συνταγές ζαχαροπλαστικής σε ένα φίλο σου, που λατρεύει τα γλυκά, ή την «βίβλο» των ζυμαρικών σε μια φίλη σου, που τρελαίνεται για αυτά.