Θες να καλέσεις κόσμο στο σπίτι για δείπνο αλλά ούτε ξέρεις να μαγειρεύεις ούτε σου φτάνουν τα λεφτά για catering. Άσε που και για τα τελευταία κανείς δεν σου εγγυάται ότι η ποιότητα θα είναι καλή, αλλά εσύ και πάλι θα πρέπει να πληρώσεις.

984082_576049275772807_1929059142_n

Σε μια φαντασίωση μια δυνατή ομάδα chef θα ερχόταν στην κουζίνα σου και θα λάμβανε δράση για χάρη σου. Όλοι θα ήταν ευχαριστημένοι κι εσύ θα πλήρωνες τους μάγειρες ανάλογα με το πόσο ευχαριστημένος θα ήσουν από τις υπηρεσίες τους.

Ακούγεται σουρεάλ αλλά είναι… πραγματικότητα. Ο Fahd, ο Θοδωρής, ο Βασίλης και ο Αντώνης είναι τέσσερις νεαροί chef με μια καινοτόμα ιδέα. Προσφέρουν μια εναλλακτική υπηρεσία catering κατ’ οίκον, ονόματι Tip the Chef, η οποία σπάει το κατεστημένο του επισιτισμού.

Έρχονται στο σπίτι σου και αναλαμβάνουν να ταΐσουν οι ίδιοι τους καλεσμένους σου με τα υλικά που θα έχεις αγοράσει. Το μενού το αποφασίζεις εσύ σε συνεργασία με τους chef. Εάν τελικά είσαι ευχαριστημένος με τις υπηρεσίες τους, τους ανταμείβεις όπως επιθυμείς!

Όπως γράφουν κι οι ίδιοι στην ιστοσελίδα τους, αυτή η ιδέα γεννήθηκε μέσα από τα σημεία των καιρών, την κακή οικονομία, την κρίση που ο φόβος της ριζώθηκε στα μυαλά όλων μας, αλλά και το γενικότερο κατεστημένο στον χώρο του φαγητού που αφήνει λίγες ευκαιρίες για νέους και ορεξάτους ανθρώπους. Εκείνοι λοιπόν ήρθαν για να κάνουν την αγάπη τους για την μαγειρική και την καλή παρέα τρόπο ζωής και μέσο δημιουργίας. Θα τους δοκιμάσετε;