Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια άκρως κουραστική μέρα και στο τέλος της η φροντίδα του εαυτού μας είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό κομμάτι. Τα μικρά πράγματα κάνουν τη διαφορά και εσύ πρέπει να δώσεις στον εαυτό σου ό,τι χρειάζεται για να ξεκουραστεί και να καταφέρει να αποδώσει.

Ο καθένας ακολουθεί μια διαφορετική ιεροτελεστία, γνωρίζοντας τι τον χαλαρώνει, αλλά εγώ θα σου δώσω μια μικρή συμβουλή: Κάνε ένα ζεστό αφρόλουτρο. Συμπλήρωσε το αφρόλουτρο σου με μικρά πράγματα που σε κάνουν ευτυχισμένη, όπως το να ανάψεις ένα κερί και να ακούσεις την ακούσεις την αγαπημένη σου playlist ή μερικά χαλαρωτικά άλατα μπάνιου τα οποία θα σου πω πώς ακριβώς θα φτιάξεις.

Photo: theblondielocks.com
Photo: theblondielocks.com

Τι θα χρειαστείς

1. ένα μπόλ και ένα κουτάλι για να ανακατέψεις το μείγμα σου 2. άλατα θειικού μαγνησίου για εξωτερική χρήση 3. σόδα ψησίματος: χαλαρώνει και κάνει τα άλατα λιγότερο ερεθιστικά για το δέρμα 4. αιθέρια έλαια της επιλογής σου

Εκτέλεση

Αρχικά ρίξε 2-3 κουταλιές από τα άλατα μέσα στο μπολ, αυτό εξαρτάται βέβαια από το πόσο μεγάλη ποσότητα θέλεις να φτιάξεις. Στη συνέχεια, ρίξε 1/4 του φλιτζανιού σόδα και τελείωσε με τα αιθέρια έλαια που έχεις επιλέξει, βάζοντας περίπου 10-15 σταγόνες. Μια καλή συμβουλή είναι να συνδυάσεις τα άλατά σου με τη θερμότητα του νερού για να βγάλουν τα αναζωογονητικά αρώματα και τα οφέλη τους, έτσι θα χαλαρώσεις ακόμη περισσότερο.

featured image: thealternativedaily.com