Σήμερα στις 21:30 ώρα Ελλάδος, θα πραγματοποιηθεί τελικά η έναρξη της πολυαναμενόμενης επίδειξης του οίκου Dior στο Καλλιμάρμαρο.

Το διεθνές κοινό περιμένει με ανυπομονησία την επιστροφή του Οίκου στην Αθήνα.

Σχεδόν 70 χρόνια μετά την ιστορική φωτογράφιση στην Ακρόπολη – με την creative director Maria Grazia Chiuri να εξυμνεί την ελληνική αριστοτεχνία στην Cruise συλλογή της και να εξηγεί ότι στόχος ήταν η δημιουργία μίας επίδειξη μόδας για τους συνεργάτες και τους τεχνίτες του οίκου, κι όχι ένα κοσμικό event – το Καλλιμάρμαρο ετοιμάζεται να υποδεχτεί έως 400 συνολικά καλεσμένους από ολόκληρο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων 70 Έλληνες.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dior Official (@dior)

Η περιορισμένη guest list, λόγω των μέτρων ασφαλείας που λαμβάνονται εν μέσω της πανδημίας, έχει δημιουργήσει ένα μυστήριο σχετικά με τους «επίλεκτους» καλεσμένους από όλο τον κόσμο και φυσικά από την Ελλάδα.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dior Official (@dior)

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Bernard Arnault, o CEO του Ομίλου LVMH, στον οποίο ανήκει ο οίκος Dior, μαζί με τη σύζυγό του, super model και φιλάνθρωπο Natalia Vodianova, η Μαρέβα Μητσοτάκη, η Γιάννα Αγγελοπούλου, η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η Ευγενία Νιάρχου, η Μαίρη Κατράντζου κι άλλοι επίλεκτοι συνεργάτες και πελάτες του οίκου, θα παρευρεθούν σήμερα στο Καλλιμάρμαρο.