Για έναν ολόκληρο χρόνο και σε κάθε ποδοσφαιρικό αγώνα, οι παίκτες της Dinamo Βουκουρεστίου θα εισέρχονται στον αγωνιστικό χώρο έχοντας μαζί τους… αδέσποτα σκυλάκια, τιμώντας και με το παραπάνω το ψευδώνυμο τους ”κόκκινα σκυλιά”.

Πρόκειται για μια κίνηση η οποία σχολιάστηκε διεθνώς θετικά, καθώς στοχεύει στην ευαισθητοποίηση του κόσμου για την τύχη των αδέσποτων ζώων και την προώθηση τους σε υπεύθυνες υιοθεσίες.

Τα σκυλάκια προέρχονται από το δημόσιο καταφύγιο Brănești μια πόλη στην περιοχή Ilfov στην περιοχή Muntenia. Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια των αγώνων απαγορεύτηκε η ρήψη κροτίδων από το κοινό προκειμένου να μην τρομάξουν τα κουτάβια!

Το φιλοζωικό τους έργο με τίτλο ”Fill in the gap in your life” ξεκίνησε στον πρώτο αγώνα μεταξύ FCSB και Dinamo Βουκουρεστίου.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη dieci_10_ (@dieci_10_)

Τα κουτάβια και τα σκυλάκια θα φορούν ένα μαντήλι με το όνομά τους γραμμένο στο λαιμό, ώστε αν κάποιος από το γήπεδο ή από την τηλεόραση δει τον παντοτινό αγαπημένο του φίλο να ξέρει ποιο να ζητήσει και να επικοινωνήσει με τους εθελοντές για να ξεκινήσει η διαδικασία υιοθεσίας.

Μήπως να ακολουθούσαμε το παράδειγμά τους;