Σε guest ρόλο στις Άγριες Μέλισσες θα απολαύσουμε τον ταλαντούχο Δημήτρη Κίτσο

Σε guest ρόλο στις Άγριες Μέλισσες θα απολαύσουμε τον ταλαντούχο Δημήτρη Κίτσο

Με τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε δύο ταινίες μεγάλους μήκους, το "Park" και το "Ελεύθερο Θέμα", τη συμμετοχή του στην τηλεταινία της Lacta, την παρουσία του στην ταινία της Καναδής Sook-Yin Lee "Octavio is dead", τη συνεργασία του με τον Δημήτρη Παπαϊωάννου και αρκετές ακόμα σημαντικές στιγμές σε διάφορες παραστάσεις στο θέατρο ο Δημήτρης Κίτσος είναι από τους πιο δραστήριους νέους Έλληνες ηθοποιούς.

Σε guest ρόλο στις Άγριες Μέλισσες θα τον απολαύσουμε την Τετάρτη 11 Μαρτίου στις «Άγριες Μέλισσες» ενσαρκώνοντας τον ρόλο του Δημητράκη.

Ο Δημητράκης είναι ένας νεαρός Διαφανιώτης, παλιός συμμαθητής του Κωνσταντή. Έφυγε νωρίς από το χωριό του και πήγε στη Λάρισα, όπου προσπαθεί να εργαστεί ως ζωγράφος. Είναι ένας άνθρωπος με πολλές ευαισθησίες, που είχε μια πολύ δύσκολη παιδική εξαιτίας της κακοποίησης που δεχόταν από τον Κωνσταντή, τον Μελέτη, τον Σέργιο και από άλλα αγόρια που τον περιέπαιζαν και τον βασάνιζαν, σε κάθε ευκαιρία.

Προσπαθεί να ζει με αξιοπρέπεια, να μη δίνει δικαιώματα και να μένει μακριά από μπελάδες, μόνο που οι μπελάδες θα του χτυπήσουν την πόρτα, όταν ο Κωνσταντής και ο Μελέτης ζητήσουν τη βοήθειά του για να παγιδεύσουν και να ξεφορτωθούν τον Κλεομένη.

0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.