Το να επενδύεις τον χρόνο σου σε βιβλία και τα πνευματικά ταξίδια που συνεπάγονται είναι το καλύτερο πράγμα που μπορείς να κάνεις. Αυτό είναι δοσμένο. Αν είσαι στην αναζήτηση του επόμενου βιβλίου που θα κρατήσει ξύπνια μέχρι αργά και θα σε κάνει να θέλεις να κάνεις μια κλεφτή ανάγνωση στις επόμενες σελίδες από περιέργεια, σου έχουμε μια πρόταση που δε θα μπορείς να αρνηθείς.

Λάβε μέρος στον διαγωνισμό μας στο Instagram και κέρδισε την τριλογία Manhattan της Τατιάνας Τζινιώλη. Πρόκειται για 3 ερωτικές αυτοτελείς ιστορίες με κεντρικούς ήρωες τις σχέσεις τριών ζευγαριών.

Ένα βράδυ | Manhattan #1 – Τζέισον και Κίρστεν

Image: pigi.gr
Image: pigi.gr

Τζέισον

Την είδα. Μου άρεσε. Την ήθελα. Για ένα βράδυ. Όχι παραπάνω. Γιατί να είσαι µε µία γυναίκα όταν µπορείς να είσαι µε πολλές; Απλά µαθηµατικά.

Κίρστεν

Είναι εκείνος που οι γονείς σου σε προειδοποιούν για τον τύπο του. Αλαζόνας, υπερόπτης και δεν δέχεται το «όχι». Κρίµα. Γιατί από εµένα µόνο αυτό θα έχει.

Μετά τα Μεσάνυχτα | Manhattan #2 – Σεμπάστιαν & Λέξι

Image: pigi.gr
Image: pigi.gr

Σεμπάστιαν

Πώς συνεχίζεις όταν χάνεις τον κόσμο σου; Πριν έξι χρόνια έχασα τον δικό μου και από τότε τίποτα δεν είναι το ίδιο. Λένε πως δεν ήταν δικό μου λάθος. Κανείς τους όμως δεν ήταν εκεί. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν μπορώ να ξεχάσω. Μέχρι που εκείνη τα άλλαξε όλα.

Λέξι

Πίστευα πως όταν γύριζα από το Λονδίνο, τα πάντα θα ήταν όπως όταν έφυγα. Τίποτα όμως δεν είναι. Εκείνος είναι ο κολλητός του αδελφού μου. Είναι χαμένος στα σκοτάδια του και εγώ δεν θέλω δεσμεύσεις. Οι δυο μας είμαστε μία καταστροφική ιδέα. Ή μήπως όχι;

Πριν το Ξημέρωμα | Manhattan #3 – Λόγκαν & Έλι

Image: pigi.gr
Image: pigi.gr

Λόγκαν

Τη γνώρισα τυχαία στο πάρκο. Μετά βρεθήκαμε ένοικοι στην ίδια πολυκατοικία. Είναι μυστηριώδης, αστεία, με κάνει να θέλω να βρίσκομαι κοντά της. Tα μυστικά της πολλά. Η επιμονή μου να τα μάθω, μεγάλη.

Έλι

Λένε πως το παρελθόν σου δε σε ορίζει. Πίστευα πως κάνουν λάθος. Μέχρι που γνώρισα εκείνον, μία ημέρα στο πάρκο. Μου απέδειξε πως μόνο το παρόν μάς φτιάχνει το μέλλον. Και μου έμαθε να μη φοβάμαι πια.

Κυκλοφορούν από τις Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή.

Η Τατιάνα Τζινιώλη έχει εργαστεί ως ραδιοφωνική παραγωγός της ομογένειας της Αμερικής, ενώ από το 2012 έχει ξεκινήσει το site τοπικού ενδιαφέροντος Alimos Online και το 2016 ένα site αποκλειστικά για βιβλιοφάγους, το Book City. Έχει επίσης στο ενεργητικό της την πρώτη της έκθεση φωτογραφία με θέμα την αγαπημένη της πόλη, τη Νέα Υόρκη. Το πρώτο της μυθιστόρημα “Road Trip” κυκλοφόρησε το 2015 από τις Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή.