Αν ψάχνεις το επόμενο tattoo σου ο Diamantis STC είναι αυτός που χρειάζεσαι

Αν ψάχνεις το επόμενο tattoo σου ο Diamantis STC είναι αυτός που χρειάζεσαι

O Διαμαντής (για τον κόσμο του Instagram, diamantis_stc) σου είναι σίγουρα γνώριμος αν έχεις επισκεφθεί το Sake Tattoo στο Χαλάνδρι. Εργάζεται εκεί ως front desk receptionist τα τελευταία 6 χρόνια. Cool και προσιτός, είναι πρόθυμος να μιλήσει μαζί σου σχεδόν για όλα. Από ταινίες και μουσική μέχρι και την άποψή του για το επόμενο τατουάζ που θέλεις να χτυπήσεις. Άλλωστε, σίγουρα θα περάσεις αρκετή ώρα "χαζεύοντας" τα tattoo του ίδιου του Διαμαντή, που είναι αδιαμφισβήτητα μοναδικές δημιουργίες.

Εν προκειμένω, ο Διαμαντής μίλησε για την τέχνη του τατουάζ, τους tattoo artists που σέβεται αλλά και για την αγάπη του για τα καπέλα και τη μεγάλη συλλογή που διαθέτει.

Τι έχεις αποκομίσει από τα μέχρι στιγμής έξι χρόνια συνεργασίας σου με το Sake Tattoo Crew;

Είναι τόσα πολλά που έχω αποκομίσει. Δυνατές φιλίες, χαρές, όμορφες και ανθρώπινες στιγμές. Συνεχώς κάνω καινούργιες γνωριμίες με κόσμο που δεν περίμενα ότι θα γνωρίσω. Μέσα από όλο αυτό παίρνω καθημερινά δύναμη ειδικότερα όταν ζητούν τη συμβουλή μου πελάτες για κάτι που θα έχουν για πάντα πάνω τους, όπως είναι το tattoo.

Ποιους tattoo artists εκτιμάς για τη δουλειά τους;

Εκτιμώ πολύ τους Έλληνες tattoo artist και όσους αγαπώ έχουν «χτυπήσει» πάνω μου tattoos. Από το εξωτερικό είναι πάρα πολλοί για αυτό και έχω αφήσει λίγο χώρο χωρίς tattoo ώστε με την πρώτη ευκαιρία να μου κάνουν και αυτοί!

Δύο τατουάζ είχαν μπει στην πρόσφατη έκθεση “ITEMS: Is Fashion Modern?”του MoMA. Πώς σου φαίνεται σαν εξέλιξη στον χώρο του τατουάζ;

Δεν υπάρχει κάτι πιο ωραίο από το να βλέπεις την τέχνη της δερματοστιξίας, να αναγνωρίζεται ως είδος τέχνης, να εξελίσσεται και να μπαίνει μέσα σε μεγάλες εκθέσεις ειδικότερα σε χώρους όπως το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης στη Νέα Υόρκη. Διανύουμε το 2018 και δεν υπάρχει πλέον προκατάληψη για τα tattoos. Τις προηγούμενες δεκαετίες, το tattoo έφερε κάποιες ταμπέλες κυρίως για τους ανθρώπους που επέλεγαν να κάνουν, όπως παραδείγματος χάρη οι ναυτικοί κάτι που δεν ίσχυε. Σήμερα, είναι αποδεκτό από όλους και έχει μπει στη ζωή μας με τη βοήθεια του internet. Στην αποδοχή βοήθησαν πάρα πολύ και οι εξελίξεις στον τομέα τεχνικής του tattoo. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο τρόπος που γίνεται μια προσωπογραφία. Τότε ήταν σε old school μορφή, σήμερα η αποτύπωση γίνεται σε hyper realistic tattoo.

Διάβασε την υπόλοιπη συνέντευξη εδώ.

Φωτογραφίες: Moch_ism
0 replies


Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *