Μόλις μετακομίσατε με το ταίρι σας και θέλετε να δημιουργήσετε τη δίκια σας ”φωλίτσα”, το μέρος που θα στεγάσει τον έρωτά σας με αντικείμενα που θα παραπέμπουν στη νέα σας ζωή μαζί; Εμείς βρήκαμε τα πιο ευφάνταστα και αστεία αντικείμενα με τα οποία μπορείτε να διακοσμήσετε το σπίτι σας σε αυτό το νέο κομμάτι της ζωής σας.

1. ΕΙΣΟΔΟΣ

d1

Είστε ερωτευμένοι και φαίνεται … από το χαλάκι της εισόδου, όπως ο mickey και η minnie. Aν η ημέρα της επετείου σας ή της γνωριμίας σας, θες να χαραχθεί στο χαλάκι του νέου σας σπιτιού, γίνεται και αυτό. Ακόμη και τα αρχικά των ονομάτων σας μπορούν γραφτούν στο χαλάκι της εισόδου.

(etsy.com 81euro)

 d2

Μια ιδιαίτερη θήκη-μπρελόκ όπου μπορείς να κρεμάς τα κλειδιά της φωλίτσας σου αποτελεί ένα ακόμη αντικείμενο που κρεμιέται στον τοίχο της εισόδου για να μην τα ξεχνάς ποτέ.

2. ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ

 d3

(amazon.com 36$)

Τα sites amazon.com και etsy.com  έχουν μία μεγάλη ποικιλία από μαξιλαροθήκες με σχέδια από ερωτευμένα ζευγαράκια με καρδούλες όπου ο καθένας εκφράζει την αγάπη του με όμορφους και αστείους τρόπους. Στη πρώτη μαξιλαροθήκη, μπορείς να γράψεις μέσα στην καρδιά την ημερομηνία της επετείου σου με το έτερον ήμισυ ακόμα και τα ονόματά σας. Οι τιμές για τις μαξιλαροθήκες κυμαίνονται στα 20 ευρώ και θα μπορούσε να είναι ένα πολύ ιδιαίτερο δώρο για ζευγάρια που συγκατοικούν ή έχουν παντρευτεί.

3. ΚΟΥΖΙΝΑ

 d4 d5 (56,95$ personalizationmall.com)

Πολλές είναι οι φορές που στην αρχή της σχέσης, ένα ζευγάρι όταν περνάει χρόνο μαζί αποφασίζει και να μαγειρέψει μαζί. Γι’ αυτό και μεις προτείνουμε αυτές τις ποδιές for him and for her. Στη πρώτη εικόνα απεικονίζεται τα αρχικά mr. and mrs. ενώ στη δεύτερη με στοιχεία από τον περιοδικό χάρτη σχηματίζονται οι λέξεις his and hers. Η πιο αστεία, όμως, εκδοχή για ένα ζευγάρι αποτελεί η τελευταία εικόνα με τις ποδιές να συμπληρώνουν η μία την άλλη και να γράφουν ‘We go like bacon and eggs.’

Μετά το μαγείρεμα όμως ποιος καθαρίζει; Γι’ αυτό πρόσεξε ποια πετσέτα θα διαλέξεις γιατί οι ρόλοι θα μοιραστούν από την αρχή. Άλλος θα μαγειρέψει, άλλος θα καθαρίσει…

d7

 Για να ξεκινήσει όμορφα η μέρα σου διάλεξε και μία πολύ όμορφη κούπα που θα σε καλημερίζει ευχάριστα. Πάρτε μία κούπα για να πιείτε τον πρωινό σας καφέ  που θα σας επιβεβαιώνει ότι πάντα εσείς θα έχετε δίκιο και αφήστε τον άλλο να λέει.