Πόσες φορές δεν έχει περάσει και από το δικό σου μυαλό η ερώτηση ”ποιο είναι το νόημα της ζωής”; Για ποιο πράγμα αξίζει να παλεύεις, τι είναι αυτό που έχει τελικά σημασία; Όσο μεγαλώνουμε, τόσο περισσότερο δίνουμε βάση στις αξίες της ζωής μας. Όχι μόνο σε αυτές που ήδη έχουμε κατακτήσει, αλλά και σε αυτές που ονειρευόμαστε να κερδίσουμε.

Η νέα διαφημιστική καμπάνια της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ βρίσκεται ήδη στον αέρα, με στόχο να αναδείξει το κορυφαίο στραγγιστό της γιαούρτι και την ουσία της ζωής.

Με πρωταγωνιστές το αγαπημένο γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ Στραγγιστό και την Χριστίνα Φλαμπούρη, τη μόνη Ελληνίδα που κατέκτησε τις 7 κορυφές του κόσμου, το νέο διαφημιστικό σποτ εστιάζει στην πραγματική ουσία της ζωής, η οποία κατακτάται μέσα από εκείνες τις εμπειρίες που κάνουν τον κάθε άνθρωπο ευτυχισμένο. Στο πλαίσιο αυτό, στο νέο διαφημιστικό της, η ΔΩΔΩΝΗ μας προσκαλεί να δοκιμάζουμε, αλλά να γευόμαστε ότι ξυπνάει τη φύση μέσα σας. Να κάνουμε φίλους, αλλά να πορευόμαστε με τους καλύτερους. Να ανακαλύπτουμε, αλλά να κρατάμε όσα μιλούν στην καρδιά μας. Να ταξιδεύουμε παντού, αλλά να επιστρέφουμε εκεί που αισθανόμαστε σπίτι μας.

Μας προσκαλεί να στραγγίξουμε τη ζωή και να τη ζήσουμε στο έπακρο, απολαμβάνοντάς την κάθε στιγμή.

Η νέα διαφημιστική ταινία είναι εμπνευσμένη από την κορυφαία θέση που κατέχει σήμερα το γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ Στραγγιστό, ως ένα από τα κυρίαρχα σε πωλήσεις γιαούρτια στην ελληνική αγορά. Έτσι, με κοινό παρονομαστή την επιτυχία και την αγάπη για όλα όσα μας γεμίζουν, η ιστορία της ταινίας βασίζεται στα κοινά χαρακτηριστικά που έχει το μοναδικό αυτό γιαούρτι και η Χριστίνα Φλαμπούρη, η οποία κατακτά τους στόχους της και στραγγίζει τη ζωή, κρατώντας όλα αυτά που έχουν σημασία.

Mε σημείο εκκίνησης την Ήπειρο, το Γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ Στραγγιστό παράγεται μόνο από 100% ελληνικό φρέσκο γάλα. Για αυτό τα τελευταία χρόνια έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και την προτίμηση των Ελλήνων καταναλωτών ως ιδανική, υγιεινή και νόστιμη επιλογή για κάθε στιγμή της ημέρας, χάρη στη μοναδική υφή, την υψηλή ποιότητα και την πλούσια γεύση του. Και αυτή η γεύση είναι αυτή που μπορεί να μας συντροφεύσει σε όλες εκείνες τις στιγμές που επιθυμούμε να απολαύσουμε ακόμη και τα πιο απλά πράγματα, κάνοντας τις ακόμη καλύτερες.

Η νέα διαφημιστική ταινία της ΔΩΔΩΝΗ δημιουργήθηκε από την BBDO, σε παραγωγή της STEFI.

Ανακάλυψε και εσύ την πραγματική αξία του να ”στραγγίζεις” τη ζωή

featured photo: ΔΩΔΩΝΗ