Αναμφισβήτητα το You μας κέρδισε από το πρώτο κιόλας επεισόδιο! Ο Pen Badgley (τον οποίο θυμόμαστε από το Gossip Girl) μας πήρε μαζί του στο ατελείωτο stalking του. Και εμείς το απολαύσαμε. Γι’αυτό δεν κρύψαμε τη χαρά μας όταν ανακοινώθηκε ότι έπεται και συνέχεια!

Η δεύτερη σεζόν του You είναι γεγονός και ήδη έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα. Καθώς, λοιπόν, αυτά εκτυλίσσονται, αποκαλύφθηκαν μερικές πληροφορίες για την πλοκή της δεύτερης σεζόν.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, η σειρά θα επιστρέψει στα μέσα (με τέλη) του 2019 και θα αποτελέσει συνέχεια της πρώτης σεζόν. Όλοι γνωρίζουμε ότι η πρώτη σεζόν βασίστηκε στο ομότιτλο βιβλίο της Caroline Cepnes. Η δεύτερη σεζόν, θα βασιστεί σε βιβλίο της ίδιας συγγραφέως, που αποτελεί το δεύτερο μέρος της ιστορίας μας. Με τίτλο Hidden Bodies.

Σε αυτή τη σεζόν, θα γνωρίσουμε καλύτερα τον Joe (Penn Badgley). Φοβούμενος μην αποκαλυφθούν τα εγκλήματά του από την έρευνα που διεξάγει η οικογένεια της Peach (Shay Mitchell), μετακομίζει στο Λος Άντζελες. Εκεί, τον συνεχίζει να «ψάχνει» την αληθινή αγάπη. Όταν βρίσκει ενδιαφέρον σε ένα νέο πρόσωπο, νιώθει να απειλείται ξανά από το σκοτεινό παρελθόν του, που τελικά δεν σταματά να τον κυνηγά.

Όσον αφορά το καστ της συγκεκριμένης σεζόν, εκτός από τον Joe, θα γνωρίσουμε καλύτερα και τον μικρό Paco (Luca Padovan). Ο οποίος στο τέλος της πρώτης σεζόν έφυγε από τη Νέα Υόρκη. Με την ελπίδα να ξεχάσει ό,τι δυσάρεστο συνέβη σε εκείνον και τη μητέρα του. Ίσως, λοιπόν, θα έχουμε την ευκαιρία να τον ξαναδούμε για να μάθουμε τι ρόλο θα παίξει στη ζωή του ο Joe, όσο μεγαλώνει και ωριμάζει!

Επίσης, επιβεβαιώθηκε ότι θα παραμείνει και ο ρόλος της πρώτης αγαπημένης του Joe, Candace (Ambyr Childers), καθώς επίσης και του Dr Nicky (John Stamos). Τον ψυχολόγο της Beck τον «αφήσαμε» να κατηγορείται για τον φόνο της. Από την φυλακή θα προσπαθήσει να αποδείξει την αθωότητά του με κάθε τρόπο και θα διαμαρτυρηθεί για την αδικία που υπέστη.

Δεν μένει, λοιπόν, παρά να περιμένουμε για περισσότερες πληροφορίες, ελπίζοντας ότι η δεύτερη σεζόν θα είναι πιο «έντονη» και ενδιαφέρουσα από την πρώτη!

Δες ακόμα:

10 μαθήματα που μας δίδαξε το You

10 πράγματα που δεν ήξερες για τον Pen Badgley


featured image: Supplied