Η Sarra Sarri μεγάλωσε μέσα στο ατελιέ της οικογενειακής επιχείρησης Sarri. Δειγματίστηκε στο Παρίσι πρώτη φορά στα 15 μου και αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Fashion design στις σχολές Δημητρέλη & Central Saint Martins, το 2012 παρουσίασε το portfolio της στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό της σχολής Ifa Paris στο Παρίσι και στη Σανγκάη. Βραβεύτηκε με 3 χρόνια πλήρους υποτροφίας για το Undergraduate Bachelor Degree “Fashion Design & Technology”.  Από μικρή της άρεσε να παρατηρεί τις σιλουέτες της ανθρώπινης φύσης και αγαπά την τέχνη και  κάθε τι χειροποίητο.

IMG_593FINAL9 (Custom)

Η Limited edition συλλογή ρούχων SARRA SARRI έχει ως κύρια χαρακτηριστικά τις χειροποίητες τεχνικές λεπτομέρειες και την πολυμορφικότητα, όλα τα ρούχα ράβονται αποκλειστικά στην Ελλάδα. «Δημιουργούμε ένα προιόν που ανήκει στην κατηγορία Value for money, καθώς για εμάς είναι σημαντικό να συνδιάζουμε την σχεδιαστική έμπνευση & δημιουργία με την επιλογή ποιοτικών υφασμάτων, υλικών και την καλή ραφή σε προσιτές τιμές.

Μέσα από πειραματεικά πατρόν και την τεχνική μουλάζ στοχέυουν στο να αναπτύσσουν νέες μεθοδολογίες σχεδίου ώστε να έχουν μία νέα κατεύθυνση στον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόνται το ένδυμα.

SARRA_CATALOG294 (Custom)

SARRA_CATALOG581 (Custom)

SARRA_CATALOG482 (Custom)

SARRA_CATALOG347 (Custom)

Facebook: Sarra Sarri

Instagram: @sarrasarri