Η νέα καλοκαιρινή συλλογή Meγeιa έχει έθνικ χαρακτήρα, χρωματιστά και boho prints σε δροσερά υφάσματα! Tops, kimonos αλλά και φορέματα στις πιο hippie εκδοχές. Οι τούλινες φούστες και τα headpieces πρωταγωνιστούν και φέτος με άκρως ανανεωμένη και χαρούμενη διάθεση!

Megeia120316-025 (Custom)

Όλα ξεκίνησαν από μια μαμά, τη Δότα και μια κόρη, την Όλγα, που έβαλαν φαντασία, ταλέντο, και μεράκι για να αποθεώσουν κάθε μας εμφάνιση. Αξιοποιώντας τη χρήσιμη εμπειρία της μαμάς και τις φρέσκιες ιδέες της κόρης, το 2014 δημιουργήθηκε το “Meγeιa”, που γέμισε όλη την Ελλάδα με τα headpieces του!

Προς πείσμα των εποχών τα ρούχα“Meγeιa” είναι φτιαγμένα από ελληνικά χέρια,  με ελληνικά υφάσματα! Η άριστη ποιότητα και οι προσιτές τιμές καθιερώνουν το label σε ένα από τα πιο «ελληνικά» και value for money για τις φετινές μας αγορές.

«Η μοναδικότητα είναι το βασικό χαρακτηριστικό μας. Θέλουμε να νιώθετε μοναδικές κάθε στιγμή, γι’αυτό σχεδιάζουμε και ράβουμε, συγκεκριμένο αριθμό ρούχων. Για όσες το επιθυμούν υπάρχει και δυνατότητα tailor made παραγγελιών», μας λέει η δημιουργός Όλγα Κολοβού, όλο περηφάνεια για τη νέα κολεξιόν της!

Megeia120316-207 (Custom)

Megeia120316-193 (Custom)

Megeia120316-187 (Custom)

eshop: www.jamjar.gr/store/meyeia

[email protected]

Facebook: www.facebook.com/meyeia

Instagram: www.instagram.com/meyeia