Είτε το πιστεύεις είτε όχι, υπάρχει μια ολόκληρη βιομηχανία εκεί έξω που βγάζει χρήματα από σωσίες διάσημων προσώπων. Μια από τις πιο τρανταχτές περιπτώσεις είναι και η Denise Ohnona, την οποία όλοι μπερδεύουν με την Kate Moss.

Πρόσφατα μάλιστα η εταιρεία Vetements αναζήτησε μία σωσία της Kate Moss για να τη φιλοξενήσει στο fashion show για την προώθηση της νέας κολεξιόν. Αυτό που δεν ήξεραν οι παρευρισκόμενοι ήταν ότι μπροστά τους περπατούσε η Denise Ohnona από το Liverpool, ενώ η Kate Moss βρισκόταν στο Παρίσι για ένα show του Dior. Έτσι, με το πέρασμα της Ohnona από την πασαρέλα άρχισαν όλα τα στόματα να σιγοψιθυρίζουν “Kate Moss?” προσπαθώντας να καταλάβουν αν το γνωστό μοντέλο επέστρεψε στα catwalks για χάρη της Vetements.

H Denise Ohnona, παράλληλα, παραχώρησε μια συνέντευξη στο W Magazine για να εξηγήσει τελικά πώς είναι να τη μπερδεύουν όλοι -ακόμα και οι παπαράτσι- με μια τέτοια προσωπικότητα.

Κάποιες φορές σίγουρα δεν είναι εύκολο. Η Ohnona πριν από το συγκεκριμένο show δεν είχε βρεθεί ποτέ σε catwalk. Μάλιστα, όλες τις εβδομάδες μόδας τις παρακολουθούσε στο Youtube. Πλέον όμως η προσέγγιση σε σωσίες για διάφορες επιχειρηματικές κινήσεις είναι κάτι σύνηθες. Στο show της Vetements έπαιξαν μεταξύ αλήθειας και απάτης έχοντας πέρα από την Ohnona, σωσίες του Snoop Dog, της Angelina Jolie και της Naomi Campbell. Κανένας και καμία όμως δεν έγινε τόσο πιστευτός/η όσο η Ohnona.

Για την ίδια αυτό είναι πλέον ο τρόπος με τον οποίο εργάζεται. Την καλούν σε διάφορα events απλά για να βγει φωτογραφίες με τους καλεσμένους. Έτσι αμέσως γεμίζει το Instagram φωτογραφίες με μια ψεύτικη Kate Moss. Αρχικά δούλευε στις τηλεπικοινωνίες και αφού ήρθε στον κόσμο η δεύτερη της κόρη, δεν δούλευε καθόλου. Τώρα πια στα 40 της, ακολουθεί μια νέα καριέρα που λίγοι άνθρωποι μπορούν να κάνουν. Κάποιες φορές της φαίνεται και λίγο αστείο που οι εργοδότες της την καλούν με τόση όρεξη να κάνει κάποια φωτογράφιση. Εκείνοι συνεχίζουν να πιστεύουν ότι φιλοξένησαν την Kate Moss στις σελίδες τους.

Για την Denise όμως αυτή είναι η δουλειά της και τίποτα άλλο. Όπως αναφέρει και στην συνέντευξη της, όταν περνάει το κατώφλι του σπιτιού της αυτά όλα σταματούν να υφίστανται. Είναι η ίδια μαμά που ήταν και 1-2 χρόνια πριν. Μαγειρεύει, παίζει με τα παιδιά, καθαρίζει και πάει γυμναστήριο. Κι ας της λένε όλοι ότι περίμεναν και μια συμπεριφορά ανάλογη με εκείνη της Moss. Τα ζυγωματικά δεν κάνουν τον άνθρωπο.

Featured Image: wmagazine.com