Κάθε τι που φέρει την υπογραφή της Patricia Highsmith, ξέρεις ότι πρόκειται να είναι καλό. Το ίδιο συνέβη αρκετά χρόνια πριν με την ταινία The Talented Mr. Ripley που βασίστηκε στο ομώνυμο μυθιστόρημα της. Φέτος πρόκειται να δούμε στη μεγάλη οθόνη ένα ακόμη έργο της, το Deep Water, με πρωταγωνιστές την Ana de Armas και τον Ben Affleck.

To Deep Water είναι το ερωτικό ψυχολογικό θρίλερ της χρονιάς

Στην ιστορία, η Melinda Van Allen και ο Vic είναι ένα παντρεμένο ζευγάρι, που έχει θέσει μία ιδιαίτερη συμφωνία εντός του γάμου. Αυτή η συμφωνία γίνεται αφορμή για πολλά άλλα περιστατικά που συμβαίνουν στις ζωές τους. Η πλοκή της ιστορίας περιστρέφεται γύρω από όσα συμβαίνουν στους ανθρώπους που τους πλησιάζουν αλλά και στην μεταξύ τους σχέση.

Το καλό είναι ότι το πρώτο trailer της ταινίας δεν αποκαλύπτει σχεδόν τίποτα από τα όσα πρόκειται να συμβούν. Παρακολουθούμε την Melinda και τον Vic σε ένα πικνίκ, να έρχονται πιο κοντά και να αποκαλύπτουν πράγματα για τους εαυτούς τους, ο ένας στον άλλον. Το συγκεκριμένο trailer προκαλεί ακόμη περισσότερα ερωτηματικά, καθώς δεν γνωρίζουμε αν η σκηνή αυτή προηγείται της ιστορίας ή όχι. Όπως και να’χει, δημιουργεί την κατάλληλη μυστηριώδη ατμόσφαιρα για όσα πρόκειται να ακολουθήσουν.

Πρόκειται για την ταινία που έφερε κοντά την Ana de Armas με τον Ben Affleck

Tα γυρίσματα του Deep Water ξεκίνησαν μέσα στο 2019 και η ταινία επρόκειτο να κυκλοφορήσει μέσα στο 2020. Ωστόσο, η πανδημία άλλαξε εντελώς τα σχέδιά τους. Η ταινία έγινε η αφορμή για να ξεκινήσει η σχέση ανάμεσα στον Ben Affleck και την Ana de Armas, η οποία και έληξε στις αρχές του 2021. Ωστόσο, οι δύο θα πρέπει να ξαναβρεθούν μαζί για τις ανάγκες της προώθησης της ταινίας και πολλοί είναι αυτοί που ανησυχούν για το πώς θα εξελιχθεί αυτό.

Το σενάριο του Deep Water συνυπογράφουν ο Zach Helm με τον Sam Levinson του Euphoria, ενώ θα δούμε και μερικά ακόμη γνωστά ονόματα όπως ο Jacob Elordi, η Kristen Connolly και ο Finn Wittrock.