Αν είσαι και εσύ από τους ανθρώπους που το άγχος κυριεύει την καθημερινότητά τους και δυσκολεύονται πολύ στο να το διαχειριστούν, υπάρχει ο τρόπος να προχωρήσεις τη ζωή σου με περισσότερη ηρεμία και, φυσικά, ισορροπία.

Αυτό που αρκεί να κάνεις είναι να εντάξεις στη ζωή σου μια μέθοδο η οποία θα μπορέσει να ενδυναμώσει την ενσυνειδητότητα και τη δημιουργικότητά σου και μέσα από αυτό το ταξίδι θα αντιμετωπισθεί και το άγχος σου. Και τι πιο δημιουργικό από τη ζωγραφική; Και όχι οποιαδήποτε μέθοδο ζωγραφικής αλλά τη μέθοδο  Deep Tracing. Και εάν δεν πάει το μυαλό σου στο τι μπορεί να είναι αυτή η μέθοδος απλά σκέψου τα δεκάδες βιβλία ιχνηλασίας που είχες στην παιδική σου ηλικία και το πόσο σε είχαν βοηθήσει τόσο στην εκπαίδευση του να γράφεις σωστά όσο και στη διασκέδασή σου. Ε, η μέθοδος Deep Tracing πάει το κομμάτι της ιχνηλασίας πολλά βήματα παραπέρα.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Deep Tracing (@deeptracing)

Η μέθοδος Deep Tracing είναι μια καινοτόμος μέθοδος που χρησιμοποιεί την τέχνη και τις αισθήσεις μας για να μας φέρει στο εδώ και στο τώρα, να απελευθερώσει τη δημιουργικότητά μας, να μας βοηθήσει να χαλαρώσουμε και, τελικά, να εκπαιδεύσουμε το μυαλό μας να είναι πιο συγκεντρωμένο σε αυτό που βιώνουμε.

Είναι αναμφίβολα μια καθηλωτική εμπειρία για όλες τις ηλικίες.

Βοηθά τα παιδιά να παραμείνουν συγκεντρωμένα, μακριά από τον ψηφιακό κόσμο των οθονών, αναδεικνύει την εσωτερική τους δημιουργικότητα και ενισχύει τις μαθησιακές τους ικανότητες. Βοηθά επίσης τους ενήλικες να βιώσουν το παρόν ολιστικά, με όλες τους τις αισθήσεις και να αναλάβουν θετική, δημιουργική δράση.

Το Deep Tracing είναι μια εντελώς νέα προσέγγιση για την ψυχική ευεξία. Είναι ουσιαστικά ένας τρόπος διαλογισμού μέσω της σχεδίασης γραμμών. Σε κάνει να επαναπροσδιορίζεις το τι σημαίνει να χαράζεις μια γραμμή. Επικεντρώνεσαι στο να ακολουθήσεις προσεκτικά μια διαδρομή μέσα από την αναπνοή και τον αυτοστοχασμό

Ταυτόχρονα, είναι μια μέθοδος η οποία διεγείρει όλες τις αισθήσεις.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Deep Tracing (@deeptracing)

Παρατήρησε, άγγιξε, μύρισε, άκου. Άσε τις αισθήσεις σου να είναι ο οδηγός σου στο δημιουργικό σου ταξίδι! Καμία άλλη μέθοδος χαλάρωσης και επίγνωσης δεν χρησιμοποιεί πρωτότυπα έργα τέχνης και τη διέγερση σχεδόν όλων των αισθήσεών μας για να εκπαιδεύσουμε τον εγκέφαλό μας.

Όπως γράφει η νευροψυχολόγος Αναστασία Καραγιαννοπούλου, λέκτορας Νευροψυχολογίας, Βιοψυχολογίας και Γνωστικής Ψυχολογίας:

“… Το deep tracing μπορεί να γίνει ένα ισχυρό εργαλείο, το οποίο γεφυρώνει τα oφέλη τόσο του art therapy όσο και της ενσυνειδητότητας, οδηγώντας σε μια πολυ-αισθητηριακή ενσωμάτωση, σε υψηλότερα επίπεδα αυτογνωσίας, ελέγχου της προσοχής και συναισθηματικής αυτο-ρύθμισης. “

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Deep Tracing (@deeptracing)

Η μέθοδος Deep Tracing είναι ιδανική για:

 • άτομα που θέλουν να ενισχύσουν την ενσυνειδητότητά τους
 • άτομα που θέλουν να βελτιώσουν την ικανότητά τους να παραμένουν συγκεντρωμένοι.
 • άτομα που θέλουν να εξερευνήσουν την εσωτερική τους δημιουργικότητα.
 • άτομα που επιθυμούν να αντιμετωπίσουν το άγχος της καθημερινότητας.
 • οικογένειες που θέλουν να περάσουν δημιουργικό, αναζωογονητικό χρόνο μαζί.
 • παιδιά και εφήβους

Το Deep Tracing kit περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για την εξάσκηση της μεθόδου:

 • 4 κάρτες βαθιάς ιχνηλάτησης: τέσσερα πρωτότυπα έργα τέχνης, χαραγμένα σε χαρτί
 • ένα 100% φυσικό άρωμα βαθιάς ιχνηλάτησης, βασισμένο στις αρχές της αρωματοθεραπείας
 • αποκλειστική πρόσβαση στη μουσική βαθιάς ιχνηλάτησης
 • ένα μαύρο πενάκι, για τέλεια ιχνηλάτηση
 • μια προσεκτικά επιλεγμένη παλέτα από χρωματιστά μολύβια, για ατελείωτους δημιουργικούς συνδυασμούς
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Deep Tracing (@deeptracing)

Το πρώτο κεφάλαιο του ταξιδιού ονομάζεται Αwakening και είναι μια εμπειρία Αφύπνισης του νου και των αισθήσεων. Εμπνευσμένα από τον κόσμο της γεωμετρίας, τα σχέδια του Awakening είναι προσεκτικά μελετημένα· όταν ακολουθούμε μια τέλεια ευθεία ή καμπύλη, χωρίς απρόβλεπτες εκπλήξεις, νιώθουμε περισσότερη ασφάλεια και σιγουριά.

Το άρωμα του Awakening περιλαμβάνει ένα μείγμα αιθέριων ελαίων από περγαμόντο και μαύρο πιπέρι, τα οποία χρησιμοποιούνται εδώ και αιώνες για την ικανότητά τους να επιφέρουν χαλάρωση, αναζωογόνηση και συναισθηματική ισορροπία. Ακόμη, περιλαμβάνει νότες από σπόρους βαμβακιού και κεχριμπάρι, που μας γειώνουν και μας εξισορροπούν.

Σκέφτεσαι καλύτερο τρόπο να διοχετεύσεις τη δημιουργικότητά σου και να διαχειριστείς το άγχος της καθημερινότητας; Εμείς σίγουρα όχι!

Deep Tracing | Facebook | Instagram