Η διακόσμηση των εσωτερικών χώρων μόνο με άσπρο και μαύρο χρώμα είναι μια από αυτές τις τάσεις που δεν αποτυγχάνει ποτέ να εντυπωσιάσει. Και αυτός είναι ο λόγος που οι ασπρόμαυρες πινελιές είναι η τέλεια προσθήκη σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού. Το άσπρο και το μαύρο είναι ένας κομψός συνδυασμός χρωμάτων που κάνει τον χώρο αυτόματα αισθητικά ευχάριστο. Εδώ θα δεις μερικές από αυτές τις πινελιές για να διαλέξεις να εντάξεις στο σπίτι σου όποια είναι πιο κοντά στο δικό σου στιλ.

Στην κουζίνα

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη M + A + T + B (@mishkas.abode)

Γενικά έχουμε συνηθίσει να αποφεύγουμε το μαύρο χρώμα στην κουζίνα. Αυτό όμως δεν ισχύει όταν πρόκειται για μια κομψή και πλήρως λειτουργική νησίδα, όπως επίσης και σκαμπό του ίδιου στιλ.

Σερβίτσια πιάτων

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jux-Ta-Posh (@juxtaposhlubbock)

Μένουμε στον χώρο της κουζίνας αλλά αυτή τη φορά εστιάζουμε την προσοχή μας σε πιο μικρές λεπτομέρειες. Και αυτές δεν είναι άλλες από τα χρώματα των πιάτων σου. Τί πιο μίνιμαλ και stylish από ένα σερβίτσιο ασπρόμαυρων πιάτων;

Βάζα και κασπώ

Έχουμε πει για την ενέργεια που δίνουν στον χώρο τα λουλούδια και τα φυτά. Αυτό που μπορείς να κάνεις για να δώσεις ακόμα περισσότερο στιλ όμως σε αυτά τα διακοσμητικά στοιχεία είναι να τα συνδυάσεις με ασπρόμαυρα βάζα και κασπώ.

Τραπεζομάντηλα

Το τραπέζι σου είναι άδειο χωρίς ένα όμορφο τραπεζομάντηλο και το γνωρίζεις και εσύ. Εάν όμως θέλεις να του δώσεις extra στιλ, τότε διάλεξε ένα ασπρόμαυρο τραπεζομάντηλο.

Χαλί

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@mishkashoe)

Άλλος ένας τρόπος να εντάξεις το ασπρόμαυρο στιλ στον χώρο σου είναι μέσα από ένα χαλί. Έτσι αναβαθμίζεις την αισθητική του χωρίς όμως να κάνεις μια πολύ έντονη αλλαγή.

Διακοσμητικά μαξιλάρια

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mason Home SA (@masonhomesa)

Τα μαξιλάρια του καναπέ είναι πάντα η πιο αξιόπιστη αλλαγή όταν διακοσμείς τον χώρο σου. Διάλεξε μερικά με διαφορετικά γεωμετρικά σχήματα και κάνε τη διαφορά!

Στο μπάνιο

Επειδή το μπάνιο είναι ένας χώρος που τις περισσότερες φορές δεν μπορείς να κάνεις πολύ μεγάλες αλλαγές, η καλύτερη λύση είναι να επιλέξεις ασπρόμαυρη κουρτίνα μπανιέρας ή πετσέτες.

featured photo: @doodiebearz