Δεν έχεις ιδέα τι είναι αυτό το μέρος. Έρχεται η νέα σειρά-κόλλημα από τους Adam Horowitz, Edward Kitsis, Ian Goldberg και Steve Pearlman. Και το όνομα αυτής, Dead of Summer. Αυτό το θρίλερ που εξελίσσεται σε μια κατασκήνωση θα μας κάνει σίγουρα παρέα τα ζεστά βράδια του καλοκαιριού.

 

Επτά ομαδάρχες μιας κατασκήνωσης σχεδιάζουν το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής τους, αλλά το κακό παραμονεύει στην κατασκήνωση Stillwater.

 

dead-of-summer-tv-show-on-freeform-season-1-canceled-or-renewed-5

Στα τέλη της δεκαετίας του 1980, το σχολείο έχει κλείσει για καλοκαίρι και η ηλιόλουστη εποχή, δελεάζει για τα πρώτα φιλιά, τους πρώτους έρωτες αλλά και τους πρώτους φόνους. Η σκοτεινή, αρχαία μυθολογία του Stillwater ξυπνάει, και το καλοκαίρι που προβλεπόταν γεμάτο παιχνίδια και ξεκούραση μετατρέπεται σε κόλαση.

dead-of-summer-tv-show-on-freeform-season-1-canceled-or-renewed-4

 

Η πρεμιέρα της σειράς γίνεται με το επεισόδιο “Patience”, όπου βλέπουμε την κατασκήνωση να ξανανοίγει μετά από πολλά χρόνια. Η Deb που είναι η καινούργια ιδιοκτήτρια, έχει βάλει όλη την αγάπη, τη δημιουργικότητα αλλά και όλες τις οικονομίες της για να ανοίξει ξανά την κατασκήνωση που αγάπησε ως παιδί. Φυσικά δεν είναι η μόνη που είναι ενθουσιασμένη με αυτό το γεγονός. Έξι πρώην κατασκηνωτές επιστρέφουν μαζί της πίσω σαν ομαδάρχες με την ελπίδα να νιώσουν ξανά την ελευθερία που ένιωθαν όταν ήταν παιδιά.

dead-of-summer-tv-show-on-freeform-season-1-canceled-or-renewed-1

 

Καθώς όλοι προσπαθούν να εγκατασταθούν και περιμένουν την άφιξη των κατασκηνωτών, η Amy είναι η πρώτη που νιώθει πως κάτι δεν πάει καλά με αυτή την ειδυλλιακή καλοκαιρινή κατασκήνωση.

 

Περισσότερα επί της μικρής οθόνης από τις 27 Ιουνίου.