Μετά από μία 4χρονη αποχή από τα κινηματογραφικά πλατό, ο Jim Carrey επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με το Dark Times, την τέταρτη σκηνοθετική δουλειά του βραβευμένου για το καθηλωτικό “Miss Violence” με Αργυρό Λέοντα, Αλέξανδρου Αβρανά.

Το πρώτο promo trailer της ταινίας κυκλοφόρησε πρόσφατα ενώ μετά από δύο χρόνια που είχε παρουσιαστεί σε μικρά φεστιβάλ θα κυκλοφορήσει κι επισήμως στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Dark Times: Η αναπάντεχη επιστροφή του Jim Carrey
moviefone.com

Η ταινία βασίζεται σε σενάριο του Jeremy Brock ο οποίος εμπνεύστηκε την ιστορία από ένα άρθρο του New Yorker. To άρθρο «True Crimes – A post murder mystery», αναφερόταν στη δολοφονία του Ντάριους Γιανιζέφσκι, διευθυντή διαφημιστικής εταιρείας, το σώμα του οποίου ξεβράστηκε στον ποταμό Όντερ της Πολωνίας το Δεκέμβριο του 2000. Το αξιοπερίεργο της υπόθεσης ήταν πως η δολοφονία του Γιανιζέφσκι παρουσίαζε ανατριχιαστικές ομοιότητες με ένα αστυνομικό μυθιστόρημα το οποίο κυκλοφόρησε μετά τα γεγονότα.

Dark Times: Η αναπάντεχη επιστροφή του Jim Carrey
rte.ie

Στην ταινία ο Carrey ενσαρκώνει έναν ντετέκτιβ που προσπαθεί να εξιχνιάσει μία δολοφονία όπου ο κύριος ύποπτος είναι ένας συγγραφέας ο οποίος στο βιβλίο του περιέγραψε αναλυτικά τη δολοφονία  πριν αυτή ακόμη συμβεί. 

Το Dark Crimes θα κυκλοφορήσει στις 19 Απριλίου στο DIRECTTV και στις 11 Μαΐου στις αίθουσες.

Δες επίσης: 10 άνθρωποι μας μιλούν για την πρώτη ταινία που είδαν στο σινεμά
featured image: imdb.com