Η ηθοποιός Dakota Johnson, γνωστή από το ρόλο της στην τριλογία “Fifty Shades of Grey”, βρίσκεται στο εξώφυλλο του καλοκαιρινού τεύχους του περιοδικού Marie Claire. Και ενώ μίλησε για πολλά, μία δήλωσή της, μας έκλεισε το μάτι. Η Dakota δήλωσε πως ο πιο σπουδαίος ηθοποιός της γενιάς της, αν και δε θα του το έλεγε ποτέ face to face, είναι ο Shia LaBeouf!

Οι δυο τους, πρωταγωνίστησαν στην ταινία “The Peanut Butter Falcon”

Η δραματική αυτή ταινία, ακολουθεί τη ζωή ενός νεαρού άνδρα με σύνδρομο Down που το σκάει από το ίδρυμα στο οποίο νοσηλεύεται, με σκοπό να κυνηγήσει το όνειρό του και να γίνει ένας πετυχημένος παλαιστής. Στην πορεία, γίνεται απροσδόκητα φίλος με έναν εγκληματία τον οποίο υποδύεται ο LaBeouf. Ο εγκληματίας LaBeaouf, στο πρόσωπο της Dakota, βρίσκει ένα ρομαντικό ενδιαφέρον.

Έπειτα, λοιπόν, από αυτήν την ταινία, ο θαυμασμός των δύο ηθοποιών είναι αμοιβαίος. Μάλιστα, η Dakota μίλησε για τον Shia και στη συνέντευξη που έδωσε τον Ιανουάριο στο σόου της Ellen DeGeneres έπειτα από ερώτηση της Ellen σχετικά με τη σύλληψη του ηθοποιού. Ο Shia, το καλοκαίρι του 2017, συνελήφθη για δημόσια μέθη. Η Johnson μίλησε για εκείνον και την περιπέτειά του, με μεγάλη συμπόνια. Χαρακτηριστικά είπε πως στενοχωρήθηκε πολύ και πως ο αλκοολισμός, είναι μία πραγματικά τρομακτική και δύσκολη εμπειρία για όποιον τη βιώνει.

Συνέχισε λέγοντας “δεν καταδικάζω τους ανθρώπους για τα λάθη τους, θέλω να τα ξεπερνάνε”.

Η Dakota αναφέρθηκε και στον άλλον της συμπρωταγωνιστή, Zack Gottsagen, υποστηρίζοντας πως έχει γίνει μία από τις μεγαλύτερες της αγάπες και συμπληρώνοντας είπε πως της έχει αλλάξει εντελώς τη ζωή. Μεταξύ άλλων η ηθοποιός μίλησε και για το τι συμβαίνει όταν έρχεται αντιμέτωπη με δουλειές που πρέπει να διαλέξει. Λέγοντας μάλιστα πως δεν έχει κάποια μέθοδο και ούτε θέλει. Τις αποφάσεις τις παίρνει πάντα η καρδιά της.

featured image: People.com