“Για εμένα τα κοσμήματα είναι κάτι περισσότερο από ένα αξεσουάρ, δημιουργούν εμπειρίες, όμορφες στιγμές και μοιράζουν χαμόγελα. Κάτι που έχουμε τόσο ανάγκη και ιδιαίτερα στις μέρες μας. Εμείς οι γυναίκες είμαστε ξεχωριστές και μοναδικές, όπως και οι συλλογές μας.” ξεκινάει τη συζήτησή μας η Έλενα Κυριακάκη, δημιουργός του Cutie Cute Jewelry.

H ιστορία του Cutie Cute

Το Cutie Cute Jewelry ιδρύθηκε το 2021, όμως η ιστορία του ξεκινάει από πολύ παλαιότερα. “Πάντα η οικογένεια μου μου έλεγε να χρησιμοποιήσω τα διαφορετικά ταλέντα που έχω και ταυτόχρονα να προσφέρω όσο μπορώ στους άλλους γύρω μου, περνώντας όμορφα. Αυτό βρίσκεται πάντα στο μυαλό μου σε όλη την πορεία μου. Έτσι η αγάπη μου για τα κοσμήματα, η θέλησή μου να προσφέρω στις γυναίκες -κάτι περισσότερο από ένα κόσμημα- ένα συναίσθημα και η αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια του συζύγου μου με οδήγησαν στο Cutie Cute.

Η Έλενα μεγάλωσε σε ένα περιβάλλον γεμάτο κοσμήματα όλων των ειδών, των μετάλλων, των χρωμάτων και των υφών. “Με θυμάμαι από μικρό κοριτσάκι να κυκλοφορώ στο σπίτι με αυτά. Η μαμά μου πάντα φρόντιζε να αναδεικνύει την προσωπικότητα της και το look της μέσα από τα κοσμήματα. Έτσι λοιπόν, δεν μπορώ να φανταστώ ένα κόσμο χωρίς κοσμήματα.”

Το Cutie Cute Jewelry είναι ο κόσμος του προσωπικού στυλ της Έλενας στον οποίο μας προσκαλεί να ταξιδέψουμε μαζί. “Στα μελλοντικά σχέδια μου είναι και ο σχεδιασμός κοσμημάτων, καθώς έχω πολύ όμορφες ιδέες που θέλω να μοιραστώ μαζί σας.” προσθέτει.

Οι αρχές του brand

Στόχος του Cutie Cute Jewelry είναι η επιλογή των κοσμημάτων να ακολουθούν τη μόδα και οι γυναίκες να νιώθουν και να δείχνουν όμορφες μέσα από αυτά. Να έχουν αυτοπεποίθηση φορώντας τα. “Για αυτό το λόγο επιλέγουμε ποιοτικά, καινοτόμα κοσμήματα και θέλουμε να έχουν πρόσβαση οι γυναίκες όλων των ηλικιών σε αυτά. Κάθε κομμάτι της συλλογής μας κυμαίνεται από 22-80 ευρώ.”

Από τις βασικές προτεραιότητες είναι να μπορεί κάθε γυναίκα να έχει στη συλλογή της προσιτά κοσμήματα που να μπορεί να φοράει από το πρωί έως το βράδυ. “Είναι κάτι που δουλεύουμε καθημερινά στο Cutie Cute Jewelry.” μας λέει η Έλενα.

 “Μέσα από την καθημερινότητα μου διέκρινα ένα κενό στον ελληνικό χώρο κοσμημάτων για μίνιμαλ ποιοτικά κοσμήματα και ταυτόχρονα προσιτά. Εμπνευσμένη από τα ταξίδια που έχω κάνει σε όλες τις ηπείρους και τις εμπειρίες που έχω αποκομίσει από αυτά με οδήγησε στην επιλογή σχεδίων τα οποία να είναι ευκολοφόρετα και σε ιδανική τιμή για όλες τις γυναίκες όλων των ηλικιών, και να μπορούν να τα φοράνε και να τα χαίρονται από το πρωί έως το βράδυ χωρίς να τις κουράζουν. Έτσι λοιπόν, έχουμε κάνει focus σε κοσμήματα φινετσάτα, μοντέρνα αλλά και κλασσικά, διαχρονικά που έχουν στυλ και αναδεικνύουν την προσωπικότητα σου.”

Η συλλογή του Cutie Cute

Όλα τα κοσμήματα του Cutie Cute Jewelry είναι φτιαγμένα από πολύτιμα μέταλλα, όπως το ασήμι 925, σε κίτρινο ή ροζ χρυσό με ημιπολύτιμους και άλλους λίθους. Μπορείς να βρεις πολλά κολιέ και να κάνεις το δικό σου layering, σκουλαρίκια όλων των ειδών από κρικάκια, καρφωτά, μακριά ή ear cuffs. Δαχτυλίδια, μοντέρνα βραχιόλια και αλυσίδες ποδιού. Φοριούνται μόνα τους, με άλλα κομμάτια της συλλογής ή και συνδυάζονται με τα υπόλοιπα κομμάτια της δικής σου συλλογής.

Είναι υποαλλεργικά, δεν περιέχουν νικέλιο, κάδμιο και μόλυβδο και είναι ελεγμένα και πιστοποιημένα από τον Ευρωπαϊκό κανονισμό REACH.

Περισσότερα: Cutie Cute Jewelry |facebook.com/cutiecutejewelry | instagram.com/cutiecutejewelry