Η Μαρία Τριανταφύλλου μας υποδέχθηκε στο νεοσύστατο χώρο της, στον Κεραμεικό όπου το πλεκτό είναι ο πρωταγωνιστής, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα βρεις και ιδιαίτερα νυφικά.

sh store

Ο χώρος λειτουργεί ως showroom για τους πελάτες χονδρικής αλλά και ως κατάστημα λιανικής όπου μπορεί κάποιος, εκτός από νέα σχέδια, να βρει και δείγματα προηγούμενων συλλογών σε πολύ καλές προσφορές. Αντικείμενο είναι πάντα το πλεκτό και oι χειροποίητες πλεκτές λεπτομέρειες που στολίζουν αέρινα υφάσματα.

sh6b

Η συλλογή φορεμάτων και νυφικών που ράβονται κατά παραγγελία στα μέτρα κάθε πελάτισσας  είναι άλλο ένα ιδιαίτερο στοιχείο της Crochelle, όπως επίσης και η δυνατότητα να σχεδιάσεις κάτι νέο, που να είναι κατάλληλο για το δικό σου ύφος αλλά και να ταιριάζει στην εκάστοτε περίσταση.

sh5

Εκτός από τη συλλογή Crochelle, τo κατάστημα φιλοξενεί κοσμήματα και αξεσουάρ ταλαντούχων Ελλήνων δημιουργών με στόχο να σου προταθεί μία ολοκληρωμένη εμφάνιση.

Ώρες λειτουργίας: Πέμπτη 17:00-21:00

                         Παρασκευή 14:00-21:00 και οποιαδήποτε άλλη ώρα και μέρα με ραντεβού. Διεύθυνση: Αρτεμισίου 10, Κεραμεικός, Αθήνα sh2   website Instagram facebook twitter